Giriş Kayıt
Tôru Yoshida

Tôru Yoshida


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Tôru Yoshida, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Yoshibon | Touru Yoshida in English credits
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Animasyon 6.6 115
2013 Animasyon Animasyon    
2010 Animasyon Animasyon 8.0 478
2008 Animasyon Animasyon 6.8 218
2007 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.9 12
2007 Animasyon Animasyon 7.4 307
2006 Animasyon Animasyon 7.7 9,373
2006 Animasyon Yönetmen 8.5 2,983
2004 Animasyon Animasyon 7.1 940

Buhar Çocuk
2004 Animasyon Animasyon 6.9 13,849
2004 Animasyon Yönetmen 7.8 3,034
2003 Aksiyon Animasyon
Sanat Bölümü
Yönetmen
8.0 2,771
2003 Animasyon Animasyon    
2003 Animasyon Animasyon    
2002 Animasyon Animasyon    
2002 Animasyon Animasyon    
2001 Animasyon Animasyon    
2001 Animasyon Animasyon    
1999 Animasyon Animasyon 7.5 11,107
1999 Animasyon Animasyon 7.0 2,281
1999 Animasyon Animasyon 6.8 56
1999 Animasyon Animasyon 7.3 160
1996 Animasyon Animasyon 7.1 302
1996 Animasyon Animasyon 7.8 836

Memories
1995 Animasyon Animasyon 7.6 11,653
1995 Macera Animasyon    
1994 Animasyon Animasyon    
1992 Animasyon Animasyon    
1991 Animasyon Animasyon    
1991 Aksiyon Animasyon    
1990 Animasyon Animasyon    
1987 Animasyon Animasyon    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017