Giriş Kayıt
Ryûichi Ôura

Ryûichi Ôura


Oyuncu

Ryûichi Ôura, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ryuuichi Ooura
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu    
2005 Korku Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 6.7 244
1999 Oyuncu    
1994 Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017