Giriş Kayıt
Ryûichi Ôura

Ryûichi Ôura


Oyuncu

Ryûichi Ôura, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ryuuichi Ooura
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu    
2005 Korku Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 6.7 244
1999 Oyuncu    
1994 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (7,119) Shameless (5,962) Game of Thrones (3,899) Mr. Robot (3,329) Supernatural (3,061) The Big Bang Theory (2,411) Arrow (2,388) Outlander (2,193) Gotham (1,986) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017