Giriş Kayıt
Justin Groetsch

Justin Groetsch (33)


Oyuncu, Dublör, Casting

Justin Matthew Groetsch, 18 Ağustos 1983 Kenner, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, dublör, casting. Scream: The TV Series (2015), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2004) Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı (2004), (2011) Suikast Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Justin Matthew Groetsch
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Kenner, Louisiana, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    
2015 Suç Çeşitli 7.3 22,630

Fantastik Dörtlü
2015 32 Aksiyon Çeşitli 4.3 119,064

Daire
2014 31 Gizem Çeşitli 6.3 37,468

Prens
2014 31 Aksiyon Çeşitli 4.6 13,779

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 31 Suç Çeşitli 6.5 119,278
2013 30 Kısa Metraj Çeşitli 4.9 222
2013 30 Aksiyon Çeşitli
5.2 15,382

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 29 Macera Çeşitli 5.5 191,662

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 29 Aksiyon Çeşitli 5.9 132,126

Katil Joe
2011 28 Suç Çeşitli 6.7 61,436

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 28 Macera Çeşitli 4.9 187,954

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 28 Komedi Çeşitli 5.2 4,658

Yeşil Fener
2011 28 Aksiyon Çeşitli 5.6 229,477

Suikast Oyunları
2011 28 Aksiyon Çeşitli 6.2 13,894
2011 28 Komedi Çeşitli 4.7 2,128

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 26 Biyografi Çeşitli 6.6 79,955

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 25 Dram Çeşitli 7.8 477,839

Zafere Doğru
2006 23 Biyografi Oyuncu 7.2 36,079
2006 23 Aksiyon Çeşitli 7.0 250,602

Düş Yakamızdan
2006 23 Komedi Çeşitli 5.6 60,407

Şansa Bak
2006 23 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.3 45,657

Vay Anam Vay 2
2006 23 Komedi Oyuncu 4.6 32,971
2005 22 Dram Oyuncu 6.0 102

Vampir Yarasalar
2005 22 Korku Çeşitli    

İskelet Anahtar
2005 22 Korku Oyuncu 6.5 90,315
2005 22 Biyografi Oyuncu    

Çılgın Garsonlar
2005 22 Komedi Oyuncu 6.8 77,897
2005 22 Biyografi Oyuncu 7.4 3,114
2005 22 Dram Dublör
Casting
Oyuncu
Çeşitli
7.0 2,545
2004 21 Biyografi Oyuncu 7.7 114,553

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 21 Dram Çeşitli 7.2 22,299
2004 21 Korku Oyuncu 4.1 1,332

Jüri
2003 20 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 78,670
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017