Giriş Kayıt
Justin Groetsch

Justin Groetsch (33)


Oyuncu, Dublör, Casting

Justin Matthew Groetsch, 18 Ağustos 1983 Kenner, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, dublör, casting. Scream: The TV Series (2015), Claws (2017), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2004) Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Justin Matthew Groetsch
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Kenner, Louisiana, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Manyetik Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli    
2017 Komedi Çeşitli 7.0 586
2015 Suç Çeşitli 7.3 23,942

Fantastik Dörtlü
2015 32 Aksiyon Çeşitli 4.3 122,756

Daire
2014 31 Gizem Çeşitli 6.3 39,161

Prens
2014 31 Aksiyon Çeşitli 4.6 14,180

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 31 Suç Çeşitli 6.5 123,130
2013 30 Kısa Metraj Çeşitli 4.9 222
2013 30 Aksiyon Çeşitli
5.2 15,815

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 29 Macera Çeşitli 5.5 195,123

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 29 Aksiyon Çeşitli 5.9 133,862

Katil Joe
2011 28 Suç Çeşitli 6.7 62,449

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 28 Macera Çeşitli 4.9 190,939

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 28 Komedi Çeşitli 5.2 4,658

Yeşil Fener
2011 28 Aksiyon Çeşitli 5.6 232,855

Suikast Oyunları
2011 28 Aksiyon Çeşitli 6.2 13,894
2011 28 Komedi Çeşitli 4.7 2,128

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 26 Biyografi Çeşitli 6.6 81,430

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 25 Dram Çeşitli 7.8 487,472

Zafere Doğru
2006 23 Biyografi Oyuncu 7.2 36,631
2006 23 Aksiyon Çeşitli 7.0 254,851

Düş Yakamızdan
2006 23 Komedi Çeşitli 5.6 61,435

Şansa Bak
2006 23 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.4 46,520

Vay Anam Vay 2
2006 23 Komedi Oyuncu 4.6 33,968
2005 22 Dram Oyuncu 6.0 102

Vampir Yarasalar
2005 22 Korku Çeşitli    

İskelet Anahtar
2005 22 Korku Oyuncu 6.5 92,374
2005 22 Biyografi Oyuncu    

Çılgın Garsonlar
2005 22 Komedi Oyuncu 6.8 78,797
2005 22 Biyografi Oyuncu 7.4 3,114
2005 22 Dram Dublör
Casting
Oyuncu
Çeşitli
7.0 2,545
2004 21 Biyografi Oyuncu 7.7 116,671

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 21 Dram Çeşitli 7.2 22,731
2004 21 Korku Oyuncu 4.1 1,332

Jüri
2003 20 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 79,722
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017