Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Justin Groetsch

Justin Groetsch (33)


Oyuncu, Dublör, Casting

Justin Matthew Groetsch, 18 Ağustos 1983 Kenner, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, dublör, casting. Scream: The TV Series (2015), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2004) Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı (2004), (2011) Suikast Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Justin Matthew Groetsch
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Kenner, Louisiana, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    
2015 Suç Çeşitli 7.3 22,046

Fantastik Dörtlü
2015 32 Aksiyon Çeşitli 4.3 117,614

Daire
2014 31 Gizem Çeşitli 6.3 36,834

Prens
2014 31 Aksiyon Çeşitli 4.6 13,640

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 31 Suç Çeşitli 6.5 117,714
2013 30 Kısa Metraj Çeşitli 4.9 222
2013 30 Aksiyon Çeşitli
5.2 15,209

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 29 Macera Çeşitli 5.5 190,059

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 29 Aksiyon Çeşitli 5.9 131,438

Katil Joe
2011 28 Suç Çeşitli 6.7 60,974

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 28 Macera Çeşitli 4.9 186,593

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 28 Komedi Çeşitli 5.2 4,658

Yeşil Fener
2011 28 Aksiyon Çeşitli 5.6 228,327

Suikast Oyunları
2011 28 Aksiyon Çeşitli 6.2 13,894
2011 28 Komedi Çeşitli 4.7 2,128

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 26 Biyografi Çeşitli 6.6 79,395

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 25 Dram Çeşitli 7.8 473,359

Zafere Doğru
2006 23 Biyografi Oyuncu 7.2 35,854
2006 23 Aksiyon Çeşitli 7.0 248,691

Düş Yakamızdan
2006 23 Komedi Çeşitli 5.6 59,970

Şansa Bak
2006 23 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.3 45,285

Vay Anam Vay 2
2006 23 Komedi Oyuncu 4.6 32,971
2005 22 Dram Oyuncu 6.0 102

Vampir Yarasalar
2005 22 Korku Çeşitli    

İskelet Anahtar
2005 22 Korku Oyuncu 6.5 89,728
2005 22 Biyografi Oyuncu    

Çılgın Garsonlar
2005 22 Komedi Oyuncu 6.8 77,594
2005 22 Biyografi Oyuncu 7.4 3,114
2005 22 Dram Dublör
Casting
Oyuncu
Çeşitli
7.0 2,545
2004 21 Biyografi Oyuncu 7.7 113,549

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 21 Dram Çeşitli 7.2 22,299
2004 21 Korku Oyuncu 4.1 1,332

Jüri
2003 20 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 78,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017