Giriş Kayıt
Justin Groetsch

Justin Groetsch (34)


Oyuncu, Dublör, Casting

Justin Matthew Groetsch, 18 Ağustos 1983 Kenner, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, dublör, casting. Scream: The TV Series (2015), Claws (2017), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2004) Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Justin Matthew Groetsch
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Kenner, Louisiana, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Manyetik Fırtına
2017 34 Aksiyon Çeşitli    
2017 Komedi Çeşitli 7.4 1,906
2015 Suç Çeşitli 7.3 24,603

Fantastik Dörtlü
2015 32 Aksiyon Çeşitli 4.3 124,683

Daire
2014 31 Gizem Çeşitli 6.3 39,963

Prens
2014 31 Aksiyon Çeşitli 4.6 14,379

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 31 Suç Çeşitli 6.5 124,914
2013 30 Kısa Metraj Çeşitli 4.9 222
2013 30 Aksiyon Çeşitli
5.2 16,044

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 29 Macera Çeşitli 5.5 196,852

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 29 Aksiyon Çeşitli 5.9 134,674

Katil Joe
2011 28 Suç Çeşitli 6.7 62,992

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 28 Macera Çeşitli 4.9 192,421

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 28 Komedi Çeşitli 5.2 4,658

Yeşil Fener
2011 28 Aksiyon Çeşitli 5.6 234,519

Suikast Oyunları
2011 28 Aksiyon Çeşitli 6.2 13,894
2011 28 Komedi Çeşitli 4.7 2,128

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 26 Biyografi Çeşitli 6.6 82,083

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 25 Dram Çeşitli 7.8 492,736

Zafere Doğru
2006 23 Biyografi Oyuncu 7.2 36,668
2006 23 Aksiyon Çeşitli 7.0 256,788

Düş Yakamızdan
2006 23 Komedi Çeşitli 5.6 61,987

Şansa Bak
2006 23 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.4 46,966

Vay Anam Vay 2
2006 23 Komedi Oyuncu 4.6 34,116
2005 22 Dram Oyuncu 6.0 102

Vampir Yarasalar
2005 22 Korku Çeşitli    

İskelet Anahtar
2005 22 Korku Oyuncu 6.5 93,064
2005 22 Biyografi Oyuncu    

Çılgın Garsonlar
2005 22 Komedi Oyuncu 6.8 79,204
2005 22 Biyografi Oyuncu 7.4 3,114
2005 22 Dram Dublör
Casting
Oyuncu
Çeşitli
7.0 2,545
2004 21 Biyografi Oyuncu 7.7 117,611

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 21 Dram Çeşitli 7.2 22,731
2004 21 Korku Oyuncu 4.1 1,332

Jüri
2003 20 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 80,224
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,997) Rick and Morty (4,731) The Strain (3,164) The Defenders (2,100) Preacher (1,957) Suits (1,795) The Last Ship (1,627) Mr. Mercedes (1,369) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,011)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017