Giriş Kayıt
Justin Groetsch

Justin Groetsch (34)


Oyuncu, Casting

Justin Matthew Groetsch, 17 Ağustos 1983 Kenner, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, casting. Scream: The TV Series (2015), Claws (2017), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2004) Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Justin Matthew Groetsch
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Kenner, Louisiana, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 34 Aksiyon Çeşitli 5.3 60,371
2017 Komedi Çeşitli 7.2 3,045

Fantastik Dörtlü
2015 32 Aksiyon Çeşitli 4.3 132,926
2015 Suç Çeşitli 7.3 27,252

Daire
2014 31 Gizem Çeşitli 6.3 43,680

Prens
2014 31 Aksiyon Çeşitli 4.6 15,070

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 31 Suç Çeşitli 6.5 132,409
2013 30 Kısa Metraj Çeşitli 4.9 222
2013 30 Aksiyon Çeşitli
5.2 16,866

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 29 Macera Çeşitli 5.5 204,073

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 29 Aksiyon Çeşitli 5.9 138,386

Katil Joe
2011 28 Suç Çeşitli 6.7 65,364

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 28 Macera Çeşitli 4.9 198,947

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 28 Komedi Çeşitli 5.2 4,658

Yeşil Fener
2011 28 Aksiyon Çeşitli 5.6 243,453

Suikast Oyunları
2011 28 Aksiyon Çeşitli 6.2 15,158
2011 28 Komedi Çeşitli 4.7 2,128

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 26 Biyografi Çeşitli 6.6 84,790

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 25 Dram Çeşitli 7.8 514,674

Zafere Doğru
2006 23 Biyografi Oyuncu 7.2 38,484
2006 23 Aksiyon Çeşitli 7.1 265,422

Düş Yakamızdan
2006 23 Komedi Çeşitli 5.6 64,224

Şansa Bak
2006 23 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.4 48,806

Vay Anam Vay 2
2006 23 Komedi Oyuncu 4.7 35,986
2005 22 Dram Oyuncu 6.0 102

Vampir Yarasalar
2005 22 Korku Çeşitli    

İskelet Anahtar
2005 22 Korku Oyuncu 6.5 96,170
2005 22 Biyografi Oyuncu    

Çılgın Garsonlar
2005 22 Komedi Oyuncu 6.8 81,098
2005 22 Biyografi Oyuncu 7.4 3,114
2005 22 Dram Dublör
Casting
Oyuncu
Çeşitli
7.0 2,545
2004 21 Biyografi Oyuncu 7.7 122,318

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 21 Dram Çeşitli 7.2 22,731
2004 21 Korku Oyuncu 4.1 1,332

Jüri
2003 20 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 82,911
Dizi Altyazıları
Westworld (7,528) The 100 (3,465) The Expanse (2,970) La casa de papel (2,240) The Crossing (1,793) Colony (1,728) 12 Monkeys (1,452) Genius (1,256) Luke Cage (1,186) Vikings (1,110)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018