Giriş Kayıt
The Robert Mitchell Boy Choir

The Robert Mitchell Boy Choir


Oyuncu, Müzisyen

The Robert Mitchell Boy Choir, oyuncu, müzisyen. (1938) Kirli Yüzlü Melekler (1938), (1944) Yolumda Giderken (1944), (1938) Carefree (1938), (1946) The Jolson Story (1946) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mitchell 'Boychoir' | Robert Mitchell Boychoir | R
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Komedi Oyuncu 5.6 371
1958 Suç Oyuncu 6.6 26

Bishop'un Karısı
1947 Komedi Oyuncu 7.6 10,601
1946 Biyografi Oyuncu 7.5 1,215
1945 Belgesel Müzik 7.0 1,093

Yolumda Giderken
1944 Komedi Oyuncu 7.2 7,796
1941 Biyografi Oyuncu 7.1 741
1939 Komedi Oyuncu 7.4 3,175
1938 Komedi Oyuncu 7.1 2,478
1938 Biyografi Oyuncu 6.8 742
1938 Western Oyuncu 6.8 71

Kirli Yüzlü Melekler
1938 Suç Oyuncu 8.0 16,250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017