Giriş Kayıt
Julia Jones

Julia Jones (36)


Oyuncu

Julia Jones, 23 Ocak 1981 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Kardaki İzler (2017), Cehennem Sürüşü (2008), (2010) Jonah Hex (2010), (2015) The Ridiculous 6 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1981
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardaki İzler
2017 36 Suç Oyuncu 7.8 60,295
2017 36 Dram Oyuncu 5.5 198
2015 34 Komedi Oyuncu 4.8 32,936
2013 32 Oyuncu    
2012 31 Oyuncu    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 31 Macera Oyuncu 5.5 198,964
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 21,523
2012 31 Oyuncu 6.2 257

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 30 Macera Oyuncu 4.9 194,252
2010 29 Aksiyon Oyuncu 4.7 48,783

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 29 Macera Oyuncu 4.9 196,942
2008 27 Dram Oyuncu 5.8 92

Cehennem Sürüşü
2008 27 Aksiyon Oyuncu 5.1 14,240
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,440
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017