Giriş Kayıt
Ron White

Ron White (60)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Ron White, 18 Aralık 1956 Fritch, Texas, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Blue Collar Comedy Tour: The Movie (2003), Blue Collar Comedy Tour Rides Again (2004), Blue Collar Comedy Tour: One for the Road (2006), Demoted (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Aralık 1956
Doğum Yeri: Fritch, Texas, ABD
Takma İsmi: Tater Salad
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.3 4,188
2014 58 Komedi Oyuncu 7.2 2,853
2013 57 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.5 58
2013 57 Belgesel Yapımcı 8.0 3,566
2012 56 Komedi Oyuncu    
2012 56 Dram Oyuncu 6.3 2,278

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 55 Komedi Oyuncu 6.9 377,133
2011 55 Komedi Oyuncu 5.4 1,655
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.7 30
2010 54 Komedi Oyuncu 4.4 64,118
2006 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.4 967
2004 48 Komedi Senarist
Oyuncu
7.2 1,584
2004 Komedi Oyuncu 4.9 726
2003 47 Komedi Senarist
Oyuncu
7.2 3,988
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017