Giriş Kayıt
Ron White

Ron White (60)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ron White, 18 Aralık 1956 Fritch, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Blue Collar Comedy Tour: The Movie (2003), Demoted (2011), (2016) Roadies (2016), (2014) The Fluffy Movie: Unity Through Laughter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Aralık 1956
Doğum Yeri: Fritch, Texas, ABD
Takma İsmi: Tater Salad
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.3 3,769
2014 58 Komedi Oyuncu 7.2 2,853
2013 57 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.5 58
2013 57 Belgesel Yapımcı 8.0 3,566
2012 56 Komedi Oyuncu    
2012 56 Dram Oyuncu 6.3 2,278

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 55 Komedi Oyuncu 6.9 365,840
2011 55 Komedi Oyuncu 5.4 1,655
2011 55 Komedi Oyuncu
Yapımcı
   
2010 54 Komedi Oyuncu 4.3 61,871
2003 47 Komedi Senarist
Oyuncu
7.2 3,890
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017