Giriş Kayıt
Roger Gould

Roger Gould


Görsel Efekt, Yönetmen

Roger Gould, görsel efekt, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Roger L. Gould
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Çeşitli 8.2 406,333

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 249,794

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 290,443

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 712,771
2006 Animasyon 8.0 13,207
2005 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.7 7,871

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon 8.1 741,493
2003 Animasyon Yönetmen 7.1 9,714
2002 Animasyon Senarist
Yönetmen
7.2 7,380

Herkül
1997 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.2 152,472

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Görsel Efekt 4.9 32,082
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017