Giriş Kayıt
Roger Gould

Roger Gould


Görsel Efekt, Yönetmen

Roger Gould, görsel efekt, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Roger L. Gould
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Çeşitli 8.2 447,001

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 261,656

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 304,718

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 750,674
2006 Animasyon 8.0 13,207
2005 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.7 7,871

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon 8.1 779,049
2003 Animasyon Yönetmen 7.1 9,714
2002 Animasyon Senarist
Yönetmen
7.2 7,380

Herkül
1997 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.2 161,396

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Görsel Efekt 4.9 34,066
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017