Giriş Kayıt
Roger Gould

Roger Gould


Görsel Efekt, Yönetmen

Roger Gould, görsel efekt, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Roger L. Gould
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Çeşitli 8.2 396,432

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 247,425

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 287,637

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 704,818
2006 Animasyon 8.0 13,207
2005 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.7 7,871

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon 8.1 733,453
2003 Animasyon Yönetmen 7.1 9,714
2002 Animasyon Senarist
Yönetmen
7.2 7,380

Herkül
1997 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.2 150,753

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Görsel Efekt 4.9 32,082
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017