Giriş Kayıt
Julia Barrick Taffe

Julia Barrick Taffe


Dublör, Oyuncu

Julia Barrick Taffe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Julia Taffe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Çeşitli 7.4 262

Dr. Parnassus
2009 Macera Dublör 6.8 129,026

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Dublör 6.8 65,853

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Dublör 5.6 217,885
2007 Aksiyon Dublör 4.5 20,346
2006 Suç Dublör 5.0 209

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Dublör 5.7 273,909

Ölünün Dansı
2005 Korku Oyuncu    

Josie ve Pussycats
2001 Komedi Dublör 5.3 19,234
1999 Aksiyon Dublör    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017