Giriş Kayıt
Julia Barrick Taffe

Julia Barrick Taffe


Dublör, Oyuncu

Julia Barrick Taffe, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Julia Taffe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Çeşitli 7.4 262

Dr. Parnassus
2009 Macera Dublör 6.8 129,782

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Dublör 6.8 66,330

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Dublör 5.6 219,537
2007 Aksiyon Dublör 4.5 20,346
2006 Suç Dublör 5.0 209

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Dublör 5.7 275,750

Ölünün Dansı
2005 Korku Oyuncu    

Josie ve Pussycats
2001 Komedi Dublör 5.3 19,377
1999 Aksiyon Dublör    
Film Altyazıları
Gold (7,493) Rings (5,304) Logan (3,515) La La Land (2,236) Split (1,865) The Age of Shadows (1,841) Zashchitniki (1,709) Get Out (1,709) The Great Wall (1,666) A United Kingdom (1,438)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017