Giriş Kayıt
Jane Ripley

Jane Ripley


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Jane Ripley, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu. Skins (2007), The Inbetweeners (2008), My Mad Fat Diary (2013), Offender (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2016 Gerilim Oyuncu Yönetmeni    
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 1,819
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 196
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.9 328
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.5 11,541
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 2,296
2012 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.1 2,543

Hazine Adası 1
2012 Macera Casting    
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 4.9 1,418
2011 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.9 158
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,871
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 1,189
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 60,166
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 28
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 61,927
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Casting 6.1 74,171
2004 Komedi Casting 5.7 579
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017