Giriş Kayıt
Jane Ripley

Jane Ripley


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Jane Ripley, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu. The Inbetweeners (2008), Skins (2007), My Mad Fat Diary (2013), Chewing Gum (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 140
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,237
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 583
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 4,328
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 196
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.9 328
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 12,746
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 2,735
2012 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.1 2,543

Hazine Adası 1
2012 Macera Casting    
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 4.9 1,418
2011 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.9 158
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,871
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 1,189
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.3 66,457
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 28
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.2 65,625
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Casting 6.1 76,571
2004 Komedi Casting 5.7 579
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018