Giriş Kayıt
Jane Ripley

Jane Ripley


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Jane Ripley, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu. The Inbetweeners (2008), Skins (2007), My Mad Fat Diary (2013), Chewing Gum (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,130
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 382
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2016 Gerilim Oyuncu Yönetmeni    
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 3,727
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 196
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.9 328
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.5 12,457
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 2,607
2012 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.1 2,543

Hazine Adası 1
2012 Macera Casting    
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 4.9 1,418
2011 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.9 158
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,871
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 1,189
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 64,281
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 28
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.2 64,240
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Casting 6.1 75,713
2004 Komedi Casting 5.7 579
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017