Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Dennis Albanese

Dennis Albanese


Oyuncu, Dublör

Dennis Albanese, oyuncu, dublör. Ajan Salt (2010) yapımıyla biliniyor.24 Ocak 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 24 Ocak 2011
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 97,293

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Dublör 6.3 51,314

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 251,429

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 127,860

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 99,529

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 154,415

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 135,681

Staten Adası
2009 Komedi Oyuncu 5.9 4,611
2009 Komedi Oyuncu 5.9 171

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 255,209
2008 Dram Oyuncu 5.6 1,007

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Oyuncu 6.1 143,988
2008 Macera Oyuncu 4.2 13,344

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu 5.7 23,904

Anamorf
2007 Suç Oyuncu 5.5 8,128

Kesişen Yollar
2007 Suç Oyuncu 6.7 18,884

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 Komedi Oyuncu 5.5 6,553

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Oyuncu 5.5 13,955

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Oyuncu 5.7 12,916

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Oyuncu 7.1 28,343
2006 Gerilim Oyuncu 6.7 556
2004 Komedi Oyuncu 6.5 76
2003 Dram Oyuncu 6.9 549
2003 Komedi Oyuncu
Çeşitli
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017