Giriş Kayıt
H. Scott Salinas

H. Scott Salinas


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

H. Scott Salinas, müzisyen, müzisyen, sesler. Cartel Land (2015), Meydan (2013), Murder in the First (2014), Zipper (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Salinas
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Müzik 7.6 791
2017 Western Müzik 7.6 139

Ejderin Doğuşu
2016 Aksiyon Müzik 4.8 2,669
2016 Suç Müzik 4.8 290
2016 Belgesel Müzik 8.1 734
2015 Dram Müzik 5.7 5,282
2015 Dram Müzik 7.3 3,261
2015 Belgesel Müzik 7.4 12,058
2014 Belgesel Müzik 7.1 1,604
2014 Belgesel Müzik 7.1 802
2014 Aksiyon Müzik 6.9 1,440
2014 Suç Müzik 7.3 5,904
2014 Gerilim Müzik 7.4 1,628

Meydan
2013 Belgesel Müzik 8.1 6,811
2013 Gerilim Müzik 4.5 741
2013 Dram Müzik    
2013 Komedi Müzik 7.7 93
2013 Kısa Metraj Müzik    
2012 Belgesel Müzik
Müzik
7.0 23
2012 Dram Müzik
Müzik
Sesler
4.6 805

Haber Stüdyosu
2012 Dram Müzik 8.6 88,471
2012 Western Müzik 5.4 392
2012 Aksiyon Müzik 6.4 2,223
2012 Komedi Müzik 6.2 4,695
2012 Belgesel Müzik    

Sesimin Etkisi
2011 Dram Müzik 6.7 17,821

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Müzik 5.9 51,279
2009 Belgesel Müzik 6.8 136
2009 Komedi Müzik 6.4 399
2009 Belgesel Müzik 6.4 281
2009 Komedi Müzik 5.7 94
2008 Komedi Müzik 6.4 4,580
2007 Komedi Müzik 3.5 164
2007 Komedi Müzik
Müzik
7.6 559
2007 Aksiyon Müzik 5.1 1,557
2005 Komedi Müzik 6.0 177

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Müzik 7.5 126,740
2005 Suç Müzik 5.3 13,727
2005 Belgesel 7.1 2,893

Sesini Duyur
2004 Aile Müzik 5.9 24,003
2002 Belgesel Müzik 8.2 195
2002 Western Müzik    
1983 Belgesel Müzik 8.7 884
1928 Dram Müzik 7.7 1,479
1914 Aksiyon Müzik 6.2 675
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017