Giriş Kayıt
Matthew Colonna

Matthew Colonna


Editör, Editör, Müzisyen

Matthew Colonna, editör, editör, müzisyen. Dexter (2006), Narcos (2015), The Following (2013), Parenthood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew V. Colonna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 7.6 6,423
2015 Biyografi Editör 8.9 245,166
2014 Komedi Editör    
2014 Dram Editör 7.8 6,885
2014 Dram Editör 7.6 1,439
2014 Aksiyon Editör 7.2 2,924
2013 Suç Editör 7.5 78,687
2013 Suç Editör 7.1 5,058

Beverly Hills Çuvava 3
2012 Macera Editör 4.7 1,126
2011 Dram Editör 7.0 6,483
2010 Komedi Müzik 5.1 2,577
2010 Komedi Editör 8.2 26,625
2009 Macera Editör 6.4 7,591
2008 Komedi Editör 7.7 8,592
2006 Dram Editorial Department 7.6 10,810
2006 Komedi Editorial Department 8.3 21,361
2006 Suç Editör 8.7 564,394
2005 Dram Editör
Editorial Department
8.0 1,952

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Editör 6.4 39,154
2004 Komedi Editorial Department 6.2 1,191
2003 Macera Editorial Department 6.9 58,729
2003 Komedi Editorial Department 5.5 1,030
2003 Komedi Editorial Department 7.5 549
1999 Komedi Editorial Department 6.3 965
1998 Gerilim Editorial Department 5.1 321
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018