Giriş Kayıt
Matthew Colonna

Matthew Colonna


Editör, Editör, Müzisyen

Matthew Colonna, editör, editör, müzisyen. Dexter (2006), Narcos (2015), The Following (2013), Parenthood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew V. Colonna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 7.6 5,834
2015 Biyografi Editör 8.9 194,662
2014 Komedi Editör    
2014 Dram Editör 7.8 6,603
2014 Dram Editör 7.6 1,439
2014 Aksiyon Editör 7.2 2,924
2013 Suç Editör 7.5 76,778
2013 Suç Editör 7.1 4,838
2012 Macera Editör    
2011 Dram Editör 7.0 6,483
2010 Komedi Müzik    
2010 Komedi Editör 8.1 25,488
2009 Macera Editör 6.4 7,591
2008 Komedi Editör 7.7 8,592
2006 Dram Editorial Department    
2006 Komedi Editorial Department 8.3 21,015
2006 Suç Editör 8.8 537,820
2005 Dram Editör
Editorial Department
   

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Editör 6.4 38,064
2004 Komedi Editorial Department 6.2 1,191
2003 Macera Editorial Department 6.9 56,955
2003 Komedi Editorial Department 5.5 1,030
2003 Komedi Editorial Department 7.5 549
2002 Komedi Editorial Department    
1998 Gerilim Editorial Department 5.1 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017