Giriş Kayıt
Matthew Colonna

Matthew Colonna


Editör, Editör, Müzisyen

Matthew Colonna, editör, editör, müzisyen. Dexter (2006), Narcos (2015), The Following (2013), Parenthood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew V. Colonna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 7.6 6,227
2015 Biyografi Editör 8.9 232,411
2014 Komedi Editör    
2014 Dram Editör 7.8 6,804
2014 Dram Editör 7.6 1,439
2014 Aksiyon Editör 7.2 2,924
2013 Suç Editör 7.5 78,035
2013 Suç Editör 7.1 5,058

Beverly Hills Çuvava 3
2012 Macera Editör 4.7 1,126
2011 Dram Editör 7.0 6,483
2010 Komedi Müzik 5.1 2,577
2010 Komedi Editör 8.2 26,245
2009 Macera Editör 6.4 7,591
2008 Komedi Editör 7.7 8,592
2006 Dram Editorial Department 7.6 10,810
2006 Komedi Editorial Department 8.3 21,015
2006 Suç Editör 8.7 556,157
2005 Dram Editör
Editorial Department
   

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Editör 6.4 38,824
2004 Komedi Editorial Department 6.2 1,191
2003 Macera Editorial Department 6.9 58,134
2003 Komedi Editorial Department 5.5 1,030
2003 Komedi Editorial Department 7.5 549
1999 Komedi Editorial Department 6.3 965
1998 Gerilim Editorial Department 5.1 321
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (4,287) Blade Runner 2049 (3,885) Last Flag Flying (3,743) Jigsaw (3,613) The Man from Earth: Holocene (3,584) Geostorm (3,355) Dunkirk (1,281) The Open House (1,266) The Foreigner (1,045) It (1,035)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,288) Black Mirror (6,163) Supernatural (4,344) The Big Bang Theory (3,873) Shameless (3,517) The Flash (3,493) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,342) The Blacklist (2,196) Knightfall (1,835) The X Files (1,807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018