Giriş Kayıt
Matthew Colonna

Matthew Colonna


Editör, Editör, Müzisyen

Matthew Colonna, editör, editör, müzisyen. Dexter (2006), Narcos (2015), The Following (2013), Parenthood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew V. Colonna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 7.6 6,073
2015 Biyografi Editör 8.9 221,002
2014 Komedi Editör    
2014 Dram Editör 7.8 6,725
2014 Dram Editör 7.6 1,439
2014 Aksiyon Editör 7.2 2,924
2013 Suç Editör 7.5 77,592
2013 Suç Editör 7.1 5,058

Beverly Hills Çuvava 3
2012 Macera Editör 4.7 1,126
2011 Dram Editör 7.0 6,483
2010 Komedi Müzik 5.1 2,577
2010 Komedi Editör 8.1 25,991
2009 Macera Editör 6.4 7,591
2008 Komedi Editör 7.7 8,592
2006 Dram Editorial Department    
2006 Komedi Editorial Department 8.3 21,015
2006 Suç Editör 8.7 549,761
2005 Dram Editör
Editorial Department
   

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Editör 6.4 38,559
2004 Komedi Editorial Department 6.2 1,191
2003 Macera Editorial Department 6.9 57,694
2003 Komedi Editorial Department 5.5 1,030
2003 Komedi Editorial Department 7.5 549
1999 Komedi Editorial Department 6.3 965
1998 Gerilim Editorial Department 5.1 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017