Giriş Kayıt
Matthew Colonna

Matthew Colonna


Editör, Editör, Müzisyen

Matthew Colonna, editör, editör, müzisyen. Dexter (2006), Narcos (2015), The Following (2013), Parenthood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew V. Colonna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 7.6 4,944
2015 Biyografi Editör 8.9 171,077
2014 Komedi Editör    
2014 Dram Editör 7.8 6,404
2014 Dram Editör 7.6 1,439
2014 Aksiyon Editör 7.2 2,924
2013 Suç Editör 7.5 75,619
2013 Suç Editör 7.1 4,838
2012 Macera Editör    
2011 Dram Editör 7.0 6,483
2010 Komedi Müzik    
2010 Komedi Editör 8.1 24,840
2009 Macera Editör 6.4 7,591
2008 Komedi Editör 7.7 8,563
2006 Dram Editorial Department    
2006 Komedi Editorial Department 8.3 20,887
2006 Suç Editör 8.8 522,239
2005 Dram Editör
Editorial Department
   

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Editör 6.4 37,423
2004 Komedi Editorial Department 6.2 1,191
2003 Macera Editorial Department 6.9 55,826
2003 Komedi Editorial Department 5.5 1,030
2003 Komedi Editorial Department 7.5 549
2002 Komedi Editorial Department    
1998 Gerilim Editorial Department 5.1 321
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,986) Taboo (4,384) Arrow (4,056) Legion (3,850) Vikings (3,624) Blindspot (3,051) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,031) Suits (2,755) Black Sails (2,754) Legends of Tomorrow (2,112)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017