Giriş Kayıt
Kieran Bew

Kieran Bew (36)


Oyuncu

Kieran Bew, 18 Ağustos 1980 Hartlepool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Beowulf: Return to the Shieldlands (2016), (2005) Yeşil Sokak Holiganları (2005), (2004) Alien Predator'a Karşı (2004), (2013) Da Vinci'nin Şeytanları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Hartlepool, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Keiren Bew
Burcu: Aslan
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,421
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 60

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.1 64,773
2013 Dram Oyuncu 7.4 410
2012 Gerilim Oyuncu 8.0 6,903
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 664
2009 Macera Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.2 145
2008 28 Dram Oyuncu 5.1 104
2008 Dram Oyuncu    
2007 27 Aksiyon Oyuncu 6.9 16,582

Yeşil Sokak Holiganları
2005 25 Suç Oyuncu 7.5 124,264

Alien Predator'a Karşı
2004 24 Aksiyon Oyuncu 5.6 154,468
2003 23 Dram Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,023
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,487
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,120
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017