Giriş Kayıt
John Clark

John Clark


Görsel Efekt, Animasyon

John Clark, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.9 3,351

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 515,410

Şirinler 2
2013 Animasyon Animasyon 5.4 32,398

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon 6.3 419

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 190,542

Şirinler
2011 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.5 74,556

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 343,345

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.0 175,368
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,213

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 171,405

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 59,932
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018