Giriş Kayıt
John Clark

John Clark


Görsel Efekt, Animasyon

John Clark, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.7 1,079

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 471,575

Şirinler 2
2013 Animasyon Animasyon 5.4 29,453

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon    

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 176,335

Şirinler
2011 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.5 70,173

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 324,805

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.0 162,900
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 34,550

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 163,099

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 56,711
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017