Giriş Kayıt
John Clark

John Clark


Görsel Efekt, Animasyon

John Clark, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.8 2,100

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 482,307

Şirinler 2
2013 Animasyon Animasyon 5.4 30,307

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon 6.3 419

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 179,611

Şirinler
2011 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.5 71,447

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 329,398

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.0 165,895
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 34,550

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 165,201

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 57,539
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017