Giriş Kayıt
John Clark

John Clark


Görsel Efekt, Animasyon

John Clark, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.7 1,644

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 476,044

Şirinler 2
2013 Animasyon Animasyon 5.4 29,725

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon 6.3 419

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 177,485

Şirinler
2011 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.5 70,557

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 326,699

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.0 164,051
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 34,550

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 163,868

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 57,040
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017