Giriş Kayıt
John Clark

John Clark


Görsel Efekt, Animasyon

John Clark, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.6 632

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 465,424

Şirinler 2
2013 Animasyon Animasyon 5.4 28,852

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon    

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 174,594

Şirinler
2011 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.5 69,336

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 322,039

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.0 161,217
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 33,760

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 161,906

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 56,246
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017