Giriş Kayıt
Michael Steele

Michael Steele


Kameraman, Sanat Bölümü

Michael Steele, kameraman, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Mike Steele
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Reality-TV Kameraman 6.4 581
2009 Korku Çeşitli 4.5 1,884
2009 Aile Kameraman 6.8 2,507
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.4 1,837
2008 Reality-TV Kameraman
Çeşitli
6.1 546
2008 Reality-TV Kameraman 5.7 108
2004 Game-Show Kameraman
Çeşitli
7.3 8,563
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017