Giriş Kayıt
Ian MacPherson

Ian MacPherson


Müzisyen, Sesler

Ian MacPherson, müzisyen, sesler. Imagine Me & You (2005), Sevgili Frankie (2004), Travma (2004), (2004) If Only (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ian Macpherson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Sesler 8.0 50
2005 Komedi Müzik 6.8 25,303

Travma
2004 Dram Müzik 4.8 2,942

Sevgili Frankie
2004 Dram Müzik 7.8 19,042
2004 Komedi Müzik 7.2 27,833
2003 Tarihi Sesler 7.2 57
1998 Belgesel Sesler 7.0 92
1997 Dram Müzik 5.9 9,915
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,220) Mr. Robot (6,467) Game of Thrones (3,409) Shameless (2,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,645) Peaky Blinders (2,183) The Big Bang Theory (1,916) Manhunt: Unabomber (1,911) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017