Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Annika Summerson

Annika Summerson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Annika Summerson, kameraman, görüntü yönetmeni. (2015) This Is England '90 (2015), (2006) Ölü Ve Sağ (2006), (2008) Daylight Robbery (2008), (2008) The Disappeared (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Annika Holm
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Görüntü Yönetmeni    
2015 Dram Kameraman 8.7 1,565
2014 Komedi Kameraman 5.0 120
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2009 Dram Kameraman 6.3 387
2009 Aksiyon Kameraman 5.1 1,097
2008 Korku Kameraman 6.0 1,564
2008 Suç Kameraman 6.1 1,677

Ölü Ve Sağ
2006 Dram Kameraman 6.0 1,927
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017