Giriş Kayıt
Jesse Hutch

Jesse Hutch (36)


Oyuncu

Jesse Hutchakowski, 01 Ocak 1981 Alberta, Kanada doğumlu oyuncu. Asla Yabancılarla Oynama 3 (2014), Harvest Moon (2015), Tehlikeli Adam (2009), (2003) Freddy Jason'a Karşı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesse Hutchakowski
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1981
Doğum Yeri: Alberta, Kanada
Takma İsmi: Hutch
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Aile Oyuncu 5.2 123
2015 Dram Oyuncu 6.7 753
2014 33 Komedi Oyuncu 6.5 93

Asla Yabancılarla Oynama 3
2014 33 Korku Oyuncu 4.7 2,794
2013 32 Dram Oyuncu    

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,458
2013 Dram Oyuncu 6.9 1,670
2012 Aksiyon Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 344,096
2012 31 Komedi Oyuncu 6.3 1,705
2012 31 Aksiyon Oyuncu 4.6 42
2012 Aksiyon Oyuncu 1.9 26
2011 30 Aksiyon Oyuncu    
2011 30 Dram Oyuncu    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,682
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,796
2007 26 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 8.3 5,911
2007 26 Dram Oyuncu 7.6 65
2007 Komedi Oyuncu 7.2 333
2006 25 Aksiyon Oyuncu 5.9 259

Hava Kuvvetleri 2
2006 25 Aksiyon Oyuncu 4.1 787
2006 Dram Oyuncu 7.6 26,013

Kelebek Etkisi
2004 23 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 390,225

Freddy Jason'a Karşı
2003 22 Korku Oyuncu 5.8 96,165
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
2001 Macera Oyuncu 7.5 102,855
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017