Giriş Kayıt
Lee Morris

Lee Morris


Yapımcı

Lee Morris, yapımcı. Any Human Heart (2010), SS-GB (2017), Daniel Deronda (2002), Archangel (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 6.6 1,397
2016 Biyografi Yapımcı 7.9 2,882

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Yapımcı 8.0 66,658
2010 Yapımcı 8.0 1,566
2009 Biyografi Yapımcı    

Lanet Takım
2009 Biyografi Yapımcı 7.6 34,496
2008 Dram Yapımcı 5.9 212

Benim Çinko Yatağım
2008 Dram Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 7.5 1,262
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Suç Yapımcı 6.5 3,905
2003 Biyografi Yapımcı    
2002 Dram Yapımcı 7.3 3,636
2002 Dram Yapımcı 7.9 784
2001 Macera Yapımcı    
2000 Suç Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Vikings (16,891) Black Mirror (5,542) The Flash (4,765) Shameless (4,271) Supernatural (2,910) The Big Bang Theory (2,743) The Blacklist (1,489) Star Trek: Discovery (1,430) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,186)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018