Giriş Kayıt
Lee Morris

Lee Morris


Yapımcı

Lee Morris, yapımcı. Any Human Heart (2010), SS-GB (2017), Archangel (2005), My Family and Other Animals (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 6.6 904
2016 Yapımcı 7.8 1,788

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Yapımcı 8.1 63,845
2011 Dram Yapımcı    
2010 Yapımcı 8.0 1,566
2009 Biyografi Yapımcı    

Lanet Takım
2009 Biyografi Yapımcı 7.6 32,747
2008 Dram Yapımcı 5.9 212

Benim Çinko Yatağım
2008 Dram Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı 7.5 1,262
2005 Komedi Yapımcı    
2005 Suç Yapımcı 6.5 3,905
2003 Biyografi Yapımcı    
2002 Dram Yapımcı    
2001 Macera Yapımcı    
2000 Suç Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017