Giriş Kayıt
Michael Hogan

Michael Hogan


Oyuncu

Michael Hogan, oyuncu. Chicago Polis Departmanı (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Patrick Hogan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Oyuncu 4.9 17,329
2010 Aksiyon Oyuncu 9.3 6,740

Staten Adası
2009 Komedi Oyuncu 5.9 4,611
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538

Kahve Ve Sigara
2003 Komedi Oyuncu 7.1 50,338
Film Altyazıları
Baywatch (12,523) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,936) 6 Days (2,912) Dangal (2,558) Dunkirk (1,898) Lady Macbeth (1,384) King Arthur: Legend of the Sword (1,304) Security (1,274) Wakefield (1,122) Alien: Covenant (1,075)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,804) Rick and Morty (4,908) The Defenders (3,625) The Strain (3,311) Suits (2,146) Preacher (1,713) Mr. Mercedes (1,508) The Last Ship (1,413) Fargo (1,353) The Sinner (1,222)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017