Giriş Kayıt
Zoie Palmer

Zoie Palmer


Oyuncu

Zoie Palmer, oyuncu. Lost Girl (2010), Cold Blooded (2012), Dark Matter (2015), (2010) Şeytan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.5 26,672
2013 Macera Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 5.4 121
2013 Komedi Oyuncu 5.5 898
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 655

Şeytan
2010 Dram Oyuncu 6.3 110,020
2010 Dram Oyuncu 7.7 24,348
2010 Komedi Oyuncu 7.1 45
2008 Dram Oyuncu 6.4 189

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Oyuncu 4.8 22,595
2003 Biyografi Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017