Giriş Kayıt
Zoie Palmer

Zoie Palmer


Oyuncu

Zoie Palmer, oyuncu. Lost Girl (2010), Cold Blooded (2012), Dark Matter (2015), (2010) Şeytan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.5 30,905
2013 Macera Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 5.4 121
2013 Komedi Oyuncu 5.5 898
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 655

Şeytan
2010 Dram Oyuncu 6.2 113,076
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 44,431
2010 Dram Oyuncu 7.7 25,006
2010 Komedi Oyuncu 7.1 45
2008 Dram Oyuncu 6.4 189

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Oyuncu 4.8 22,595
2003 Biyografi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 6.9 943
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,306) Dunkirk (4,371) Stronger (3,702) It (2,467) American Made (1,767) Mother! (1,733) Loving Vincent (1,702) Kingsman: The Golden Circle (1,602) Flatliners (800) The Foreigner (768)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,399) Shameless (6,614) Mr. Robot (6,391) Game of Thrones (3,731) Peaky Blinders (2,586) Manhunt: Unabomber (2,522) Lucifer (1,943) Designated Survivor (1,819) Supernatural (1,536) The Big Bang Theory (1,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017