Giriş Kayıt
Seung Ho Yoo

Seung Ho Yoo (23)


Oyuncu

Seung Ho Yoo, 17 Ağustos 1993 doğumlu oyuncu. Eve Doğru (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1993
Takma İsmi: Little So Ji Sub
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 23 Komedi Oyuncu 6.3 106
2015 22 Romantik Oyuncu 5.9 261
2015 Dram Oyuncu 8.6 41
2012 Dram Oyuncu 8.1 145

I Miss You
2012 Romantik, Dram Oyuncu    
2012 19 Oyuncu    
2012 Tarihi Oyuncu 7.8 193

Karanlığın Gözleri
2011 18 Dram Oyuncu 6.8 1,563

Sevimli Tavuk
2011 18 Animasyon Oyuncu 7.2 579

Savaşçı
2011 Dönem Oyuncu    
2010 17 Oyuncu    
2010 Aile Oyuncu    
2009 16 Oyuncu    
2009 Romantik Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2009 16 Gerilim Oyuncu 6.1 222
2009 Oyuncu    

Muhteşem Kraliçe
2009 Tarihi Oyuncu 8.9 433
2008 15 Dram Oyuncu 6.5 25
2007 14 Oyuncu    
2006 Oyuncu    

Kuvvetli Pençeler
2006 13 Aile Oyuncu 7.4 296
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2004 11 Komedi Oyuncu 5.8 124
2004 Aksiyon Oyuncu 8.6 75

Aşk Mektubu
2003 Dram Oyuncu 7.0 28

Eve Doğru
2002 9 Dram Oyuncu 7.9 3,927
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017