Giriş Kayıt
Jerry Jewell

Jerry Jewell (40)


Oyuncu, Sesler

Jerry Jewell, 30 Temmuz 1976 McAlester, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu, sesler. Dedektif Conan (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1976
Doğum Yeri: McAlester, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Jerry Dean Jewell
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Oyuncu 8.8 74,269
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 38
2012 36 Animasyon Oyuncu    
2012 36 Animasyon Oyuncu 7.1 5,835
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 387
2011 Animasyon Sesler 6.3 422

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 33 Animasyon Oyuncu 8.1 11,111
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 2,382
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 58,365
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 833
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 3,749
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 346
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 496
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 7,706
2007 31 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 177

Evangelion: 1.0 Yalnız Değilsin
2007 31 Animasyon Oyuncu 7.8 12,606
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.5 6,265

Vexille
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.9 6,767
2007 Komedi Oyuncu 8.0 118
2006 Animasyon Oyuncu 8.5 4,839
2006 Animasyon Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu    

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 29 Animasyon Oyuncu 7.6 7,755
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 8.3 426
2004 Animasyon Oyuncu 7.8 3,034

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.7 42,197
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 26 Animasyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu 8.2 3,747
2001 25 Animasyon Oyuncu 7.6 847
2000 24 Animasyon Oyuncu 7.6 1,043
2000 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 44,342
1999 23 Animasyon Oyuncu 7.5 919
1998 22 Animasyon Oyuncu 7.4 919
1998 Animasyon Oyuncu    
1997 21 Animasyon Oyuncu 7.3 1,004
1996 20 Aksiyon Oyuncu    

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.4 6,790
1995 Animasyon Oyuncu 8.6 37,999
1992 Animasyon Oyuncu 8.6 6,517
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017