Giriş Kayıt
Ricardo Cepeda

Ricardo Cepeda (52)


Oyuncu

Ricardo Cepeda, 11 Ekim 1964 Manila, Filipinler doğumlu oyuncu. "My Binondo Girl" (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ekim 1964
Doğum Yeri: Manila, Filipinler
Diğer Bir İsmi: Richard Cepeda
Takma İsmi: Ric
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 8.0 200
2011 47 Komedi Oyuncu 7.0 52
2010 Dram Oyuncu 7.6 14
2010 46 Komedi Oyuncu 6.4 39
2010 46 Romantik Oyuncu 6.5 83

Kartal Bir
2006 42 Aksiyon Oyuncu    
2003 39 Dram Oyuncu 5.9 8
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017