Giriş Kayıt
In-yeong Hwang

In-yeong Hwang (39)


Oyuncu

In-yeong Hwang, 22 Kasım 1978 Güney Kore doğumlu oyuncu. Daenseudaenseu (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Kasım 1978
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Yay
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 28 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 24 Aksiyon Oyuncu 5.5 45
2002 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2000 Oyuncu    
1999 21 Dram Oyuncu 4.0 29
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017