Giriş Kayıt
Gary Hetzler

Gary Hetzler


Oyuncu

Gary Hetzler, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gary Hatzler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Çeşitli 7.0 60,385

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Çeşitli 5.5 30,426
2013 Dram Çeşitli    

İsyan
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 84,637

Vikingler Efsanesi: Thor
2011 Animasyon Oyuncu    

Trendeki Adam
2011 Dram Oyuncu 5.5 553
2010 Oyuncu    

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 Animasyon Oyuncu 6.2 2,438

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 2,027

Ayışığında
2002 Dram Oyuncu 6.7 12,326
1988 Dram Oyuncu 2.7 385
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017