Giriş Kayıt
Gôzô Sôma

Gôzô Sôma (87)


Oyuncu

Gôzô Sôma, 10 Şubat 1930 Akita, Japonya doğumlu oyuncu. Kamata kôshinkyoku (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1930
Doğum Yeri: Akita, Japonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Oyuncu 6.5 6
1986 56 Dram Oyuncu 7.0 73
1985 55 Dram Oyuncu 7.2 201
1985 55 Dram Oyuncu 7.4 54
1982 52 Komedi Oyuncu 7.1 454
1980 50 Dram Oyuncu 6.8 116
1978 Aksiyon Oyuncu 6.3 173
1977 47 Suç Oyuncu 6.9 202
1977 47 Korku Oyuncu 5.4 53
1976 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 378
1976 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 263
1975 45 Aksiyon Oyuncu    
1975 45 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,053

Cehennem Treni
1975 45 Suç Oyuncu 6.9 585

Sokak Dövüşçüsü Kız kardeş
1974 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 812
1974 44 Dram Oyuncu 6.8 670
1972 42 Dram Oyuncu 8.0 640
1972 42 Dram Oyuncu 7.3 1,410
1968 38 Korku Oyuncu 6.6 186
1965 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 22
1965 35 Suç Oyuncu 8.1 522
1964 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 87
1964 34 Suç Oyuncu 6.9 27
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017