Giriş Kayıt
Christopher Gilbertson

Christopher Gilbertson (46)


Oyuncu, Dublör

Christopher Gilbertson, 03 Mayıs 1971 Aberdeen, Washington, ABD doğumlu oyuncu, dublör. İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1971
Doğum Yeri: Aberdeen, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Gilbertson
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 41 Dram Çeşitli 6.4 486

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 40 Aksiyon Çeşitli 6.9 562,704
2010 39 Komedi Oyuncu 2.7 1,125

Gece ve Gündüz
2010 39 Aksiyon Çeşitli 6.3 157,633

Zafere Doğru
2006 35 Biyografi Oyuncu 7.2 36,668
2006 35 Dram Çeşitli 4.9 2,504
2006 35 Dram Çeşitli 4.6 530

Kayıp Gençlik
2006 35 Suç Çeşitli 6.0 2,250

Kavanoz Kafa
2005 34 Dram Çeşitli 7.0 152,079

Dünyalar Savaşı
2005 34 Macera Oyuncu 6.5 357,635

Milyonluk Bebek
2004 33 Dram Oyuncu 8.1 528,138

Son Samuray
2003 32 Aksiyon Çeşitli 7.7 339,863
2003 32 Korku Dublör
Oyuncu
6.1 2,442
2003 32 Komedi Çeşitli 6.6 117
2002 31 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 4,387

Rüzgarla Konuşanlar
2002 31 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.0 58,870

Sonsuz Aşk
2002 31 Dram Oyuncu 6.1 33,006
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017