Giriş Kayıt
Joseph Beddelem

Joseph Beddelem


Dublör, Oyuncu

Joseph Beddelem, dublör, oyuncu. Başlangıç (2010), Bin Ladin'i Öldürmek (2012), Tepenin Gözleri (2006), Paris'ten Sevgilerle (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Youssef Beddelem | Joseph Bedellem | Joseph Bedlem
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.8 76
2018 Macera Dublör    
2017 Dram Dublör 7.0 159
2017 Dram Dublör 5.5 253

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Dublör 7.3 91,341
2015 Komedi Dublör 4.5 911
2015 Dram Dublör 7.4 3,341

Piramitin Laneti
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.6 19,967
2014 Aksiyon Dublör 7.8 20,466
2014 Gerilim Dublör 5.0 212
2014 Aksiyon Dublör    
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.6 908
2013 Romantik Dublör
Oyuncu
5.9 1,922
2013 Gerilim Dublör 5.6 792
2013 Macera Dublör 6.7 9,619

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Dublör 7.4 237,995
2012 Aksiyon Dublör 5.5 2,433
2012 Suç Dublör    
2012 Komedi Dublör 7.7 268
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 6,793
2012 Aksiyon Dublör 6.6 6,448

Kara Altın
2011 Macera Dublör 6.7 9,864
2011 Suç Dublör 8.4 263,845

Tanrılar ve İnsanlar
2010 Dram Dublör 7.2 12,559

Ölümsüz
2010 Aksiyon Dublör 6.7 28,468

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,698,785

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Dublör 6.5 103,779
2010 Komedi Dublör 4.4 65,472

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 243,326

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Dublör 6.8 118,528
2010 Aksiyon Dublör 6.6 1,138
2009 Macera Dublör    
2009 Komedi Dublör 5.3 539

Hain
2008 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.0 51,683

Aşk Uğruna
2008 Suç Oyuncu 7.2 7,199

Aynalar
2008 Korku Dublör 6.2 93,522
2008 Aksiyon Dublör 4.0 496
2008 Korku Dublör 5.6 6,949

Görev Uğruna
2008 Dram Dublör 6.5 18,356

Yargısız İnfaz
2007 Dram Dublör 6.8 50,349

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Dublör 6.6 19,262

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Oyuncu
Dublör
5.1 54,556

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Dublör 6.8 8,435

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Dublör 5.6 9,654
2006 Aksiyon Dublör 6.4 3,632
2006 Dram Dublör    

Tepenin Gözleri
2006 Korku Dublör 6.4 142,628

On Emir
2006 Aksiyon Dublör 5.3 1,045

Gökyüzü Savaşçıları
2005 Macera Oyuncu 5.7 3,756
2005 Suç Dublör 8.5 3,815

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Oyuncu 7.0 90,899

Büyük İskender
2004 Aksiyon Dublör 5.6 148,934

Banliyö 13
2004 Aksiyon Dublör 7.2 59,776

Liman
2004 Suç Dublör 5.9 5,990
2004 Aksiyon Dublör    
2004 Komedi Oyuncu 5.8 10,203
2004 Aksiyon Dublör 6.7 71,672
2003 Romantik Oyuncu 4.7 816

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Dublör 6.8 258,636

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.9 453,574

Şans Topu
2002 Macera Dublör 6.0 3,926

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Dublör 6.6 56,279

Kurtların Kardeşliği
2001 Macera Dublör 7.1 56,270
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018