Giriş Kayıt
Joseph Beddelem

Joseph Beddelem


Dublör, Oyuncu

Joseph Beddelem, dublör, oyuncu. Başlangıç (2010), Bin Ladin'i Öldürmek (2012), Tepenin Gözleri (2006), Paris'ten Sevgilerle (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Youssef Beddelem | Joseph Bedellem | Joseph Bedlem
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Dublör    
2017 Dram Dublör    

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Dublör 7.3 77,042
2015 Komedi Dublör 4.5 911
2015 Dram Dublör 7.4 2,721

Piramitin Laneti
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.6 18,617
2014 Aksiyon Dublör 7.9 19,620
2014 Gerilim Dublör 5.0 212
2014 Aksiyon Dublör    
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.6 908
2013 Romantik Dublör
Oyuncu
5.9 1,656
2013 Gerilim Dublör 5.6 792
2013 Macera Dublör 6.7 9,208

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Dublör 7.4 226,730
2012 Aksiyon Dublör 5.5 2,433
2012 Suç Dublör    
2012 Komedi Dublör 7.7 268
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 6,793
2012 Aksiyon Dublör 6.6 6,157
2011 Dram Dublör 8.4 249,945

Kara Altın
2011 Macera Dublör 6.7 9,478

Tanrılar ve İnsanlar
2010 Dram Dublör 7.2 12,559

Ölümsüz
2010 Aksiyon Dublör 6.7 27,066

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,584,395

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Dublör 6.5 100,959
2010 Komedi Dublör 4.3 62,432

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 233,225

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Dublör 6.8 114,655
2010 Aksiyon Dublör 6.6 1,138
2009 Macera Dublör    
2009 Komedi Dublör 5.3 539

Hain
2008 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.0 50,188

Aşk Uğruna
2008 Suç Oyuncu 7.2 7,199

Aynalar
2008 Korku Dublör 6.2 90,174
2008 Aksiyon Dublör 4.0 496
2008 Korku Dublör 5.6 6,949

Görev Uğruna
2008 Dram Dublör 6.5 18,217

Yargısız İnfaz
2007 Dram Dublör 6.8 48,965

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Dublör 6.6 18,219

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Oyuncu
Dublör
5.1 52,045

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Dublör 6.8 8,435

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Dublör 5.6 9,393
2006 Aksiyon Dublör 6.4 3,632
2006 Dram Dublör    

Tepenin Gözleri
2006 Korku Dublör 6.4 136,687

On Emir
2006 Aksiyon Dublör 5.3 1,045

Gökyüzü Savaşçıları
2005 Macera Oyuncu 5.7 3,756
2005 Suç Dublör 8.5 3,299

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Oyuncu 7.0 88,439

Büyük İskender
2004 Aksiyon Dublör 5.5 144,074

Banliyö 13
2004 Aksiyon Dublör 7.2 57,983

Liman
2004 Suç Dublör 5.9 5,990
2004 Aksiyon Dublör    
2004 Komedi Oyuncu 5.8 10,203
2004 Aksiyon Dublör 6.7 69,971
2003 Romantik Oyuncu 4.7 816

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Dublör 6.8 248,819

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.9 434,538

Şans Topu
2002 Macera Dublör 6.0 3,926

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Dublör 6.6 54,707

Kurtların Kardeşliği
2001 Macera Dublör 7.1 54,241
Dizi Altyazıları
The Flash (10,781) Better Call Saul (6,200) Fargo (5,440) Arrow (4,478) Lucifer (4,446) The 100 (4,232) Gotham (3,681) 12 Monkeys (2,917) Supernatural (2,868) American Gods (2,825)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017