Giriş Kayıt
Joseph Beddelem

Joseph Beddelem


Dublör, Oyuncu

Joseph Beddelem, dublör, oyuncu. Başlangıç (2010), Bin Ladin'i Öldürmek (2012), Tepenin Gözleri (2006), 13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Youssef Beddelem | Joseph Bedellem | Joseph Bedlem
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,117
2018 Macera Dublör    
2017 Dram Dublör 5.9 589
2017 Dram Dublör 5.3 672

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Dublör 7.3 93,682
2015 Komedi Dublör 4.5 911
2015 Dram Dublör 7.4 3,433

Piramitin Laneti
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.6 20,191
2014 Aksiyon Dublör 7.8 20,626
2014 Gerilim Dublör 5.0 212
2014 Aksiyon Dublör    
2013 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.6 908
2013 Romantik Dublör
Oyuncu
5.9 1,922
2013 Gerilim Dublör 5.6 792
2013 Macera Dublör 6.7 9,698

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Dublör 7.4 239,655
2012 Aksiyon Dublör 5.5 2,433
2012 Suç Dublör    
2012 Komedi Dublör 7.7 268
2012 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 6,793
2012 Aksiyon Dublör 6.6 6,505

Kara Altın
2011 Macera Dublör 6.7 9,864
2011 Suç Dublör 8.4 266,517

Tanrılar ve İnsanlar
2010 Dram Dublör 7.2 12,559

Ölümsüz
2010 Aksiyon Dublör 6.7 28,776

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,719,499

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Dublör 6.5 104,219
2010 Komedi Dublör 4.4 65,977

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 244,961

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Dublör 6.8 119,052
2010 Aksiyon Dublör 6.6 1,138
2009 Macera Dublör    
2009 Komedi Dublör 5.3 539

Hain
2008 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.0 51,683

Aşk Uğruna
2008 Suç Oyuncu 7.2 7,199

Aynalar
2008 Korku Dublör 6.2 94,108
2008 Aksiyon Dublör 4.0 496
2008 Korku Dublör 5.6 6,949

Görev Uğruna
2008 Dram Dublör 6.5 18,356

Yargısız İnfaz
2007 Dram Dublör 6.8 50,349

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Dublör 6.6 19,262

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Oyuncu
Dublör
5.1 54,933

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Dublör 6.8 8,435

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Dublör 5.6 9,654
2006 Aksiyon Dublör 6.4 3,632
2006 Dram Dublör    

Tepenin Gözleri
2006 Korku Dublör 6.4 143,426

On Emir
2006 Aksiyon Dublör 5.3 1,045

Gökyüzü Savaşçıları
2005 Macera Oyuncu 5.7 3,756
2005 Suç Dublör 8.5 3,870

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Oyuncu 7.0 91,530

Büyük İskender
2004 Aksiyon Dublör 5.6 149,719

Banliyö 13
2004 Aksiyon Dublör 7.2 60,648

Liman
2004 Suç Dublör 5.9 5,990
2004 Aksiyon Dublör    
2004 Komedi Oyuncu 5.8 10,203
2004 Aksiyon Dublör 6.7 71,951
2003 Romantik Oyuncu 4.7 816

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Dublör 6.8 259,962

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.9 456,662

Şans Topu
2002 Macera Dublör 6.0 3,926

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Dublör 6.6 56,581

Kurtların Kardeşliği
2001 Macera Dublör 7.1 56,645
Dizi Altyazıları
Westworld (6,401) The Expanse (3,244) The 100 (2,884) La casa de papel (2,227) Colony (1,932) The Crossing (1,658) Luke Cage (1,562) Genius (1,415) 12 Monkeys (1,243) Vikings (1,205)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018