Giriş Kayıt
Heather Chase

Heather Chase (44)


Oyuncu

Heather Ashley Chase, 28 Mart 1973 Scottsdale, Arizona, ABD doğumlu oyuncu. Evil Unleashed (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Heather Ashley Chase
Doğum Tarihi: 28 Mart 1973
Doğum Yeri: Scottsdale, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Heather Ann | Heather Ashley | Heather Ann Chase |
Burcu: Koç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.7 314

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 37 Komedi Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.4 10,954
2006 33 Aksiyon Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.6 35,722
2005 32 Komedi Oyuncu    

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,538
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,039
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017