Giriş Kayıt
Heather Chase

Heather Chase (43)


Oyuncu

Heather Ashley Chase, 28 Mart 1973 Scottsdale, Arizona, ABD doğumlu oyuncu. Evil Unleashed (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Heather Ashley Chase
Doğum Tarihi: 28 Mart 1973
Doğum Yeri: Scottsdale, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Heather Ann | Heather Ashley | Heather Ann Chase |
Burcu: Koç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.7 314

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 37 Komedi Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.4 10,811
2006 33 Aksiyon Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.5 35,465
2005 32 Komedi Oyuncu    

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,391
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,961
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017