Giriş Kayıt
Thomas Stammer

Thomas Stammer


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Thomas Stammer, yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Unsere Mütter, unsere Väter (2013), Herr Lehmann (2003), Hitler'e Suikast (2015), Männerherzen (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hitler'e Suikast
2015 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.0 4,495
2014 Dram Yapım Tasarımcısı    
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 8.5 12,033
2011 Macera Yapım Tasarımcısı    
2011 Aksiyon Sanat Bölümü    
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 4,034
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 5,484
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 1,316
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017