Giriş Kayıt
Thomas Stammer

Thomas Stammer


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Thomas Stammer, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, set dekoratörü. Unsere Mütter, unsere Väter (2013), Hitler'e Suikast (2015), Herr Lehmann (2003), Männerherzen (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapım Tasarımcısı 3.8 437
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı    

Hitler'e Suikast
2015 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.0 6,171
2014 Dram Yapım Tasarımcısı    
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 8.5 12,033
2011 Macera Yapım Tasarımcısı    
2011 Aksiyon Sanat Bölümü    
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 4,034
2009 Set Dekoratörü 5.9 14
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 5,720
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 1,316
1999 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 7.5 254
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018