Giriş Kayıt
Ramón Martos

Ramón Martos


Oyuncu

Ramón Martos, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ramon Martos
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Çeşitli 7.3 358

Ölüm Tuzağı
2009 Aksiyon Çeşitli 3.9 2,032
2008 Çeşitli 6.6 415
2007 Dram Oyuncu 4.8 67

Benim Adım Juani
2006 Komedi Çeşitli 5.0 1,021

İzbe
2006 Korku Çeşitli 5.6 11,163
2006 Aksiyon Çeşitli 3.1 1,465
2004 Dram 7.1 81

Aşkın Gıdası
2002 Dram Çeşitli 6.0 1,357
2001 Komedi Çeşitli    
1994 Komedi 7.0 4,542
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017