Giriş Kayıt
Broni Likomanov

Broni Likomanov


Sanat Bölümü, Yönetmen

Broni Likomanov, sanat bölümü, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Bronislav Likomanov | Broniszlav Likomanov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
5.5 870
2009 Animasyon Yönetmen    
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 269

Değiş Tokuş
2006 Animasyon Sanat Bölümü 5.6 1,249
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.2 2,750
2003 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 3,785
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 3,735
1999 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.9 5,179
1990 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.5 25,284
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017