Giriş Kayıt
Mike Suby

Mike Suby


Müzisyen, Müzisyen

Mike Suby, müzisyen, müzisyen. Kelebek Etkisi (2004), Vampir Günlükleri (2009), Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Kökenler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 7.3 2,789
2016 Dram Müzik 7.2 7,640
2015 Müzik 4.8 353
2014 Reality-TV Müzik 6.5 299

Kökenler
2013 Dram Müzik 8.3 86,977
2012 Game-Show Müzik 6.9 949

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Müzik 7.6 128,273

Vampir Günlükleri
2009 Dram Müzik 7.8 237,823
2009 Reality-TV Müzik 3.4 2,790
2009 Dram Müzik
Müzik
7.6 8,510

Kestirme
2009 Korku Müzik 5.1 2,779
2009 Korku Müzik 5.6 5,867
2008 Animasyon Müzik    

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik
Müzik
2.8 21,433
2007 Suç Müzik 6.3 580
2007 Animasyon Müzik    

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Müzik 6.4 3,510

Kelebek Etkisi 2
2006 Dram Müzik 4.4 30,296
2006 Dram Müzik 7.6 25,765
2005 Korku Müzik 5.2 8,381
2005 Suç Müzik 5.4 6,254
2004 Game-Show Müzik 7.3 8,683

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.7 382,705
2003 Belgesel Müzik 2.7 3,618
2001 Animasyon Müzik
Müzik
7.8 34,636
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017