Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mike Suby

Mike Suby


Müzisyen, Müzisyen

Mike Suby, müzisyen, müzisyen. Kelebek Etkisi (2004), Vampir Günlükleri (2009), Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Kökenler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik    
2016 Dram Müzik 7.2 6,928
2015 Müzik 4.8 353
2014 Reality-TV Müzik 6.5 299

Kökenler
2013 Dram Müzik 8.3 79,486
2012 Game-Show Müzik 6.9 949

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Müzik 7.7 120,890
2009 Reality-TV Müzik 3.4 2,790
2009 Dram Müzik
Müzik
7.6 8,316

Kestirme
2009 Korku Müzik 5.1 2,779
2009 Korku Müzik 5.6 5,867

Vampir Günlükleri
2009 Dram Müzik 7.8 227,361
2008 Animasyon Müzik    

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik
Müzik
2.8 20,670
2007 Suç Müzik 6.3 580
2007 Animasyon Müzik    

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Müzik 6.4 3,510

Kelebek Etkisi 2
2006 Dram Müzik 4.4 29,797
2006 Dram Müzik 7.6 25,297
2005 Korku Müzik 5.2 8,381
2005 Suç Müzik 5.4 6,254
2005 Animasyon Müzik
Müzik
7.8 33,745
2004 Game-Show Müzik 7.3 8,459

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.7 369,140
2003 Belgesel Müzik 2.7 3,618
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017