Giriş Kayıt
Mike Suby

Mike Suby


Müzisyen, Müzisyen

Mike Suby, müzisyen, müzisyen. Kelebek Etkisi (2004), Vampir Günlükleri (2009), Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Kökenler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 5.4 69
2017 Dram Müzik 7.1 4,325
2016 Dram Müzik 7.3 8,329
2015 Müzik 4.8 353
2014 Reality-TV Müzik 6.5 299

Kökenler
2013 Dram Müzik 8.3 95,552
2012 Game-Show Müzik 7.0 1,221

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Müzik 7.5 135,633

Vampir Günlükleri
2009 Dram Müzik 7.8 249,539
2009 Reality-TV Müzik 3.4 2,790
2009 Dram Müzik
Müzik
7.6 8,728

Kestirme
2009 Korku Müzik 5.1 2,779
2009 Korku Müzik 5.6 5,867
2008 Animasyon Müzik    

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik
Müzik
2.8 22,855
2007 Suç Müzik 6.3 580
2007 Animasyon Müzik    

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Müzik 6.4 3,510

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Müzik 4.4 30,820
2006 Dram Müzik 7.6 26,379
2005 Korku Müzik 5.2 8,814
2005 Suç Müzik 5.4 6,254
2004 Game-Show Müzik 7.3 9,146

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.7 401,550
2003 Belgesel Müzik 2.7 3,618
2001 Animasyon Müzik
Müzik
7.8 36,059
Dizi Altyazıları
Westworld (11,990) La casa de papel (2,340) 12 Monkeys (1,975) Into the Badlands (1,695) Legion (1,650) The Expanse (1,465) Fear the Walking Dead (1,141) Colony (1,007) Vikings (985) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018