Giriş Kayıt
Mike Suby

Mike Suby


Müzisyen, Müzisyen

Mike Suby, müzisyen, müzisyen. Kelebek Etkisi (2004), Vampir Günlükleri (2009), Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Kökenler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 7.1 3,546
2017 Komedi Müzik    
2016 Dram Müzik 7.2 8,049
2015 Müzik 4.8 353
2014 Reality-TV Müzik 6.5 299

Kökenler
2013 Dram Müzik 8.3 91,393
2012 Game-Show Müzik 7.0 1,189

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Müzik 7.6 132,946

Vampir Günlükleri
2009 Dram Müzik 7.8 244,468
2009 Reality-TV Müzik 3.4 2,790
2009 Dram Müzik
Müzik
7.6 8,641

Kestirme
2009 Korku Müzik 5.1 2,779
2009 Korku Müzik 5.6 5,867
2008 Animasyon Müzik    

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik
Müzik
2.8 22,349
2007 Suç Müzik 6.3 580
2007 Animasyon Müzik    

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Müzik 6.4 3,510

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Müzik 4.4 30,820
2006 Dram Müzik 7.6 26,136
2005 Korku Müzik 5.2 8,381
2005 Suç Müzik 5.4 6,254
2004 Game-Show Müzik 7.3 8,909

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.7 394,112
2003 Belgesel Müzik 2.7 3,618
2001 Animasyon Müzik
Müzik
7.8 35,433
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,206) Blade Runner 2049 (3,186) Jigsaw (2,327) Geostorm (2,102) Last Flag Flying (1,633) The Man from Earth: Holocene (1,419) Dunkirk (1,190) It (970) The Foreigner (933) Justice League (696)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,879) Black Mirror (5,197) Shameless (5,044) The Big Bang Theory (3,074) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,997) Star Trek: Discovery (2,924) Supernatural (2,880) The X Files (2,047) The Gifted (1,670) The Blacklist (1,543)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018