Giriş Kayıt
Kenji Yasuda

Kenji Yasuda


Yönetmen, Sanat Bölümü

Kenji Yasuda, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Yönetmen 7.8 51
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.5 10
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.9 13
2011 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.7 38
2008 Animasyon Yönetmen 7.4 17
2007 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.5 40

Metal Simyacı
2003 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
8.7 45,978
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017