Giriş Kayıt
Kenji Yasuda

Kenji Yasuda


Yönetmen, Sanat Bölümü

Kenji Yasuda, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Yönetmen 7.8 51
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.5 10
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.9 13
2011 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.7 38
2008 Animasyon Yönetmen 7.4 17
2007 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.5 40

Metal Simyacı
2003 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
8.6 50,206
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018