Giriş Kayıt
Aniket Khandagale

Aniket Khandagale


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Aniket Khandagale, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Aniket | Aniket V. Khandagale
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.1 256
2004 Komedi Kameraman 6.1 4,342
2003 Komedi Kameraman 7.3 1,598
2002 Komedi Kameraman 4.6 232
2001 Dram Kameraman 6.1 301
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,584) Passengers (8,703) Doctor Strange (5,023) Arrival (3,774) Assassin's Creed (3,125) Fences (3,067) Allied (2,906) Hacksaw Ridge (2,423) Moana (1,947) Forushande (1,557)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,771) Legion (8,659) The 100 (8,651) Taboo (8,193) The Big Bang Theory (6,098) Arrow (4,955) Black Sails (4,428) Vikings (3,686) The Expanse (3,498) The Flash (3,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017