Giriş Kayıt
Aniket Khandagale

Aniket Khandagale


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Aniket Khandagale, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Aniket | Aniket V. Khandagale
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.1 256
2004 Komedi Kameraman 6.1 4,342
2003 Komedi Kameraman 7.3 1,598
2002 Komedi Kameraman 4.6 232
2001 Dram Kameraman 6.1 301
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017