Giriş Kayıt
Tamyra Gray

Tamyra Gray (37)


Oyuncu

Tamyra Monica Gray, 26 Temmuz 1979 Takoma Park, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Rachel Evleniyor (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tamyra Monica Gray
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Takoma Park, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Tamyra Grey
Takma İsmi: Joy Bug
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rachel Evleniyor
2008 29 Dram Oyuncu 6.7 42,096
2005 26 Dram Oyuncu 4.3 1,842
2002 Komedi Oyuncu 6.7 11,278
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,493
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,590
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017