Giriş Kayıt
Tamyra Gray

Tamyra Gray (38)


Oyuncu

Tamyra Monica Gray, 25 Temmuz 1979 Takoma Park, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Rachel Evleniyor (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tamyra Monica Gray
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Takoma Park, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Tamyra Grey
Takma İsmi: Joy Bug
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rachel Evleniyor
2008 29 Dram Oyuncu 6.7 43,099
2005 26 Dram Oyuncu 4.3 1,842
2002 Komedi Oyuncu 6.7 11,477
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,917
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,746
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,897) Dunkirk (3,966) Stronger (2,815) It (2,203) Mother! (1,493) American Made (1,452) Kingsman: The Golden Circle (1,363) Loving Vincent (1,363) Flatliners (658) The Foreigner (654)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,799) Shameless (6,142) Mr. Robot (5,085) Game of Thrones (3,246) Peaky Blinders (2,185) Manhunt: Unabomber (2,122) Lucifer (1,711) Designated Survivor (1,601) Supernatural (1,399) The Big Bang Theory (1,128)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017