Giriş Kayıt
Jordi Yrla

Jordi Yrla


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Yapım Yöneticisi

Jordi Yrla, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Macera Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
5.1 937
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 80,842

Esrarlı Ada
1999 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 430
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.6 170
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.0 4,542
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017