Giriş Kayıt
Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key (46)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Keegan-Michael Key, 22 Mart 1971 Southfield, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Keanu (2016), Key and Peele (2012), Friends from College (2017), Hell Baby (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1971
Doğum Yeri: Southfield, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Keegan-Michael Key
Burcu: Koç
Boyu: 1.89 m
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 46 Animasyon Oyuncu 4.9 163
2017 Komedi Oyuncu 6.7 7,863

Tek Çare Kazanmak
2017 46 Komedi Oyuncu 6.3 4,499

Masa 19
2017 46 Komedi 5.8 12,335

Bu da Nereden Çıktı?
2016 45 Komedi Oyuncu 6.2 68,760
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 17

Leylekler
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.8 41,946

Angry Birds Film
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.3 60,391
2016 45 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 35,122
2016 45 Komedi Oyuncu 6.8 12,529
2015 Komedi Oyuncu 7.6 1,967
2015 Komedi Oyuncu    
2015 44 Komedi Oyuncu 5.9 8,298

Otel Transilvanya 2
2015 44 Animasyon Oyuncu 6.7 74,652
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 620
2015 Komedi Oyuncu 6.0 224

Tatil Zamanı
2015 44 Macera Oyuncu 6.1 78,200

Yarının Dünyası
2015 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 148,597

Mükemmel Uyum 2
2015 44 Komedi Oyuncu 6.4 113,431
2015 44 Komedi Oyuncu 6.5 217

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 43 Komedi Oyuncu 6.3 130,593
2014 43 Komedi Oyuncu    

Çakma Polisler
2014 43 Komedi Oyuncu 6.5 115,452
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 43 Komedi Oyuncu 5.4 891
2014 Komedi Oyuncu 7.7 2,337
2014 Suç Oyuncu 9.0 223,742

Lego Filmi
2014 43 Animasyon Oyuncu 7.8 276,545
2014 Animasyon Oyuncu 8.4 44,311
2013 42 Komedi Oyuncu 5.8 8,122
2013 42 Komedi Oyuncu 4.8 7,534

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 41 Komedi Oyuncu 5.6 65,639
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.3 12,119
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,207

Bir Yıldız Doğuyor
2011 40 Komedi Oyuncu 3.3 9,876

Hayatım Yalan
2011 40 Komedi Oyuncu 6.4 186,894
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 46,924

Git Başımdan
2010 39 Komedi Oyuncu 6.6 288,227
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,862
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 1,967
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 8.7 108,522
2009 Komedi Oyuncu 8.6 146,607
2008 Komedi Oyuncu 7.8 6,036

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 37 Komedi Oyuncu 6.9 202,737
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2004 33 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2003 32 Komedi Oyuncu 6.9 515
2003 Komedi Oyuncu 7.9 14,128
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,449
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 35,150
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,474
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017