Giriş Kayıt
Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key (45)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Keegan-Michael Key, 22 Mart 1971 Southfield, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Keanu (2016), Key and Peele (2012), Hell Baby (2013), Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1971
Doğum Yeri: Southfield, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Keegan-Michael Key
Burcu: Koç
Boyu: 1.89 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler: Kayıp Köy
2017 Animasyon Oyuncu    

Bu da Nereden Çıktı?
2016 45 Komedi Oyuncu 6.6 10,662

Leylekler
2016 45 Animasyon Oyuncu 7.0 22,628
2016 45 Komedi Oyuncu 6.9 7,489

Angry Birds Film
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.3 49,358
2016 45 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 27,715
2015 Komedi Oyuncu 7.6 1,967
2015 Komedi Oyuncu    
2015 44 Komedi Oyuncu 5.9 6,866

Otel Transilvanya 2
2015 44 Animasyon Oyuncu 6.7 65,114
2015 Komedi Oyuncu 6.0 224

Tatil Zamanı
2015 44 Macera Oyuncu 6.1 72,052

Yarının Dünyası
2015 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 137,100

Mükemmel Uyum 2
2015 44 Komedi Oyuncu 6.5 104,200
2015 44 Komedi Oyuncu 8.1 97
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 406

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 43 Komedi Oyuncu 6.3 120,790
2014 43 Komedi Oyuncu    
2014 43 Oyuncu    

Çakma Polisler
2014 43 Komedi Oyuncu 6.5 110,558
2014 Komedi Oyuncu 7.6 1,845
2014 43 Komedi Oyuncu 5.4 891
2014 Suç Oyuncu 9.0 189,509

Lego Filmi
2014 43 Animasyon Oyuncu 7.8 255,690
2014 Animasyon Oyuncu 8.4 30,199
2013 42 Komedi Oyuncu 5.8 7,487
2013 42 Komedi Oyuncu 4.8 7,534
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.3 10,881

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 41 Komedi Oyuncu 5.6 63,538

Bir Yıldız Doğuyor
2011 40 Komedi Oyuncu 3.3 9,639

Hayatım Yalan
2011 40 Komedi Oyuncu 6.4 178,106
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 41,675
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,133

Git Başımdan
2010 39 Komedi Oyuncu 6.6 279,132
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,529
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 1,967
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 8.8 96,190
2009 Komedi Oyuncu 8.6 131,099
2008 Komedi Oyuncu 7.9 5,814

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 37 Komedi Oyuncu 6.9 198,110
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 33,770
2004 33 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2003 32 Komedi Oyuncu 6.9 515
2003 Komedi Oyuncu 7.9 13,627
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,225
1996 Komedi Oyuncu 8.7 35,357
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017