Giriş Kayıt
Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key (46)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Keegan-Michael Key, 22 Mart 1971 Southfield, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Keanu (2016), Key and Peele (2012), Hell Baby (2013), Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1971
Doğum Yeri: Southfield, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Keegan-Michael Key
Burcu: Koç
Boyu: 1.89 m
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Animasyon Oyuncu    
2017 46 Komedi Oyuncu 6.3 2,819

Bu da Nereden Çıktı?
2016 45 Komedi Oyuncu 6.3 48,578
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 17

Leylekler
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.9 34,356
2016 45 Komedi Oyuncu 6.8 10,549

Angry Birds Film
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.3 55,875
2016 45 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 31,980
2015 Komedi Oyuncu 7.6 1,967
2015 Komedi Oyuncu    
2015 44 Komedi Oyuncu 5.9 7,517

Otel Transilvanya 2
2015 44 Animasyon Oyuncu 6.7 69,225
2015 Komedi Oyuncu 6.0 224

Tatil Zamanı
2015 44 Macera Oyuncu 6.1 74,634

Yarının Dünyası
2015 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 143,166

Mükemmel Uyum 2
2015 44 Komedi Oyuncu 6.5 108,362
2015 44 Komedi Oyuncu 6.5 217
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 551

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 43 Komedi Oyuncu 6.3 125,260
2014 43 Komedi Oyuncu    
2014 43 Oyuncu    

Çakma Polisler
2014 43 Komedi Oyuncu 6.5 112,764
2014 43 Komedi Oyuncu 5.4 891
2014 Komedi Oyuncu 7.6 2,047
2014 Suç Oyuncu 9.0 205,013

Lego Filmi
2014 43 Animasyon Oyuncu 7.8 266,657
2014 Animasyon Oyuncu 8.4 34,602
2013 42 Komedi Oyuncu 5.8 7,901
2013 42 Komedi Oyuncu 4.8 7,534
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.3 11,479

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 41 Komedi Oyuncu 5.6 64,482

Bir Yıldız Doğuyor
2011 40 Komedi Oyuncu 3.3 9,829

Hayatım Yalan
2011 40 Komedi Oyuncu 6.4 182,133
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 44,048
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,133

Git Başımdan
2010 39 Komedi Oyuncu 6.6 283,070
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,105
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 1,967
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 8.8 102,000
2009 Komedi Oyuncu 8.6 137,998
2008 Komedi Oyuncu 7.9 5,918

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 37 Komedi Oyuncu 6.9 200,013
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 34,341
2004 33 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2003 32 Komedi Oyuncu 6.9 515
2003 Komedi Oyuncu 7.9 13,829
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,755
1996 Komedi Oyuncu 8.7 36,920
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017