Giriş Kayıt
Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key (45)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Keegan-Michael Key, 22 Mart 1971 Southfield, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Keanu (2016), Key and Peele (2012), Hell Baby (2013), Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1971
Doğum Yeri: Southfield, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Keegan-Michael Key
Burcu: Koç
Boyu: 1.89 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler: Kayıp Köy
2017 Animasyon Oyuncu    

Bu da Nereden Çıktı?
2016 45 Komedi Oyuncu 6.6 13,953

Leylekler
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.9 27,605
2016 45 Komedi Oyuncu 6.9 8,545

Angry Birds Film
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.3 51,865
2016 45 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 28,908
2015 Komedi Oyuncu 7.6 1,967
2015 Komedi Oyuncu    
2015 44 Komedi Oyuncu 5.9 7,064

Otel Transilvanya 2
2015 44 Animasyon Oyuncu 6.7 66,442
2015 Komedi Oyuncu 6.0 224

Tatil Zamanı
2015 44 Macera Oyuncu 6.1 72,849

Yarının Dünyası
2015 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 138,709

Mükemmel Uyum 2
2015 44 Komedi Oyuncu 6.5 105,619
2015 44 Komedi Oyuncu 8.1 97
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 454

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 43 Komedi Oyuncu 6.3 122,173
2014 43 Komedi Oyuncu    
2014 43 Oyuncu    

Çakma Polisler
2014 43 Komedi Oyuncu 6.5 111,275
2014 Komedi Oyuncu 7.6 1,845
2014 43 Komedi Oyuncu 5.4 891
2014 Suç Oyuncu 9.0 193,364

Lego Filmi
2014 43 Animasyon Oyuncu 7.8 259,862
2014 Animasyon Oyuncu 8.4 31,477
2013 42 Komedi Oyuncu 5.8 7,750
2013 42 Komedi Oyuncu 4.8 7,534
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.3 11,010

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 41 Komedi Oyuncu 5.6 63,828

Bir Yıldız Doğuyor
2011 40 Komedi Oyuncu 3.3 9,752

Hayatım Yalan
2011 40 Komedi Oyuncu 6.4 179,378
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 42,399
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,133

Git Başımdan
2010 39 Komedi Oyuncu 6.6 280,356
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,691
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 1,967
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 8.8 97,627
2009 Komedi Oyuncu 8.6 132,987
2008 Komedi Oyuncu 7.9 5,842

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 37 Komedi Oyuncu 6.9 198,671
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 33,931
2004 33 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2003 32 Komedi Oyuncu 6.9 515
2003 Komedi Oyuncu 7.9 13,686
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,382
1996 Komedi Oyuncu 8.7 35,948
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017