Giriş Kayıt
Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key (47)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Keegan-Michael Key, 22 Mart 1971 Southfield, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Keanu (2016), Key and Peele (2012), Friends from College (2017), Hell Baby (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1971
Doğum Yeri: Southfield, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Keegan-Michael Key
Burcu: Koç
Boyu: 1.89 m
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 47 Aksiyon Oyuncu    

Felaket Sanatçı
2017 46 Biyografi Oyuncu 7.6 73,306
2017 46 Animasyon Oyuncu 5.8 3,012
2017 Komedi Oyuncu 6.6 9,276

Kapan
2017 46 Korku Oyuncu 7.7 296,538

Tek Çare Kazanmak
2017 46 Komedi Oyuncu 6.3 5,476

Masa 19
2017 46 Komedi 5.8 17,402

Bu da Nereden Çıktı?
2016 45 Komedi Oyuncu 6.2 78,888
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 17

Leylekler
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.8 45,260

Angry Birds Film
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.3 63,778
2016 45 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 37,491
2016 45 Komedi Oyuncu 6.8 13,625
2015 Komedi Oyuncu 7.6 1,967
2015 Komedi Oyuncu    
2015 44 Komedi Oyuncu 5.9 8,711

Otel Transilvanya 2
2015 44 Animasyon Oyuncu 6.7 78,434
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 662
2015 Oyuncu 6.6 362
2015 Komedi Oyuncu 6.0 224

Tatil Zamanı
2015 44 Macera Oyuncu 6.1 80,969

Yarının Dünyası
2015 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 152,940

Mükemmel Uyum 2
2015 44 Komedi Oyuncu 6.4 120,600
2015 44 Komedi Oyuncu 6.5 217

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 43 Komedi Oyuncu 6.3 134,646
2014 43 Komedi Oyuncu    

Çakma Polisler
2014 43 Komedi Oyuncu 6.5 117,226
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 43 Komedi Oyuncu 5.4 891
2014 Komedi Oyuncu 7.7 2,337
2014 Suç Oyuncu 9.0 239,408

Lego Filmi
2014 43 Animasyon Oyuncu 7.8 283,737
2014 Animasyon Oyuncu 8.5 50,722
2013 42 Komedi Oyuncu 5.8 8,417
2013 42 Komedi Oyuncu 4.9 8,090

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 41 Komedi Oyuncu 5.6 66,688
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.3 12,753
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,207

Bir Yıldız Doğuyor
2011 40 Komedi Oyuncu 3.3 10,052

Hayatım Yalan
2011 40 Komedi Oyuncu 6.4 190,983
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 49,734

Git Başımdan
2010 39 Komedi Oyuncu 6.6 292,307
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,389
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 1,967
2010 Komedi Oyuncu 6.8 5,331
2009 Animasyon Oyuncu 8.7 113,289
2009 Komedi Oyuncu 8.6 154,420
2008 Komedi Oyuncu 7.8 6,036

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 37 Komedi Oyuncu 6.9 205,390
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2004 33 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2003 32 Komedi Oyuncu 6.9 515
2003 Komedi Oyuncu 7.9 14,408
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,986
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 35,854
1996 Komedi Oyuncu 8.6 39,572
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
- Komedi Yapımcı    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,143) Den of Thieves (2,782) Maze Runner: The Death Cure (2,501) Hostiles (1,921) Winchester (1,717) A martfüi rém (1,560) Bleeding Steel (1,519) 12 Strong (1,359) The Commuter (1,253) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,832) La casa de papel (7,326) The Big Bang Theory (3,428) Gotham (2,969) Supernatural (2,922) The Terror (2,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,649) Arrow (2,051) The Flash (1,369) Vikings (1,345)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018