Giriş Kayıt
Robert Lam

Robert Lam


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Robert Lam, kameraman, görüntü yönetmeni, editör. The Art of Travel (2008), (2007) Shelter (2007), (2015) Jem and the Holograms (2015), (2008) Hayat Yolu (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Lam
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
   
2017 Komedi Kameraman 4.3 1,039
2017 Macera Kameraman    
2016 Dram Kameraman 4.0 800
2015 Macera Kameraman 4.1 5,709
2014 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.3 4,620
2014 Müzikal Kameraman    
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 35
2013 Aksiyon Kameraman 6.6 394
2012 Dram Kameraman    
2012 Dram Kameraman 6.0 206
2012 Komedi Kameraman 7.4 24,854
2011 Kısa Metraj Editorial Department 6.1 21

Bitir İşini
2010 Aksiyon Kameraman 4.9 9,130
2008 Aksiyon Kameraman 6.8 13
2008 Macera Kameraman 6.4 2,204
2008 Aile Kameraman 4.9 194
2008 Komedi Kameraman 4.3 2,040
2008 Dram Kameraman 4.2 186
2008 Dram Kameraman 7.5 28

Hayat Yolu
2008 Dram Kameraman 6.7 2,809
2008 Dram Kameraman 3.6 194

Bedel
2007 Suç Kameraman 5.8 1,937
2007 Dram Kameraman 7.8 17,610
2006 Komedi Kameraman 5.4 1,945

Oyun Bozan
2006 Dram Kameraman    
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.1 697
2006 Kısa Metraj Kameraman 6.8 24

Ortak(lar)
2005 Komedi Kameraman 5.9 441
2005 Talk-Show Kameraman 5.5 166
2005 Dram Kameraman 5.9 392
2005 Kısa Metraj Kameraman 7.3 1,091

Kan Banyosu
2004 Korku Kameraman    
2003 Kısa Metraj Kameraman 8.2 73
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017