Giriş Kayıt
Hal Sadoff

Hal Sadoff


Yapımcı

Hal Sadoff, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.0 3,761

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Yapımcı 7.4 197,931
2011 Biyografi 7.5 14,146

The Answer Man
2009 Komedi 6.5 5,682
2007 Komedi 5.6 7,288

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi 6.3 34,856

Vahşi Irk
2006 Korku Yapımcı 5.1 10,892

Otel Ruanda
2004 Dram Yapımcı 8.1 288,377

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 17,152

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 16,220

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Çeşitli 5.4 10,178

Albino Timsah
1996 Suç Çeşitli 6.1 6,664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017