Giriş Kayıt
Hal Sadoff

Hal Sadoff


Yapımcı

Hal Sadoff, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Yapımcı 7.4 165,687
2011 Komedi 7.5 13,527

The Answer Man
2009 Komedi 6.5 5,682
2007 Komedi 5.6 7,072

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi 6.3 33,601

Vahşi Irk
2006 Korku Yapımcı 5.1 10,590

Otel Ruanda
2004 Dram Yapımcı 8.1 277,971

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 16,763

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 15,587

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Çeşitli 5.4 10,178

Albino Timsah
1996 Suç Çeşitli 6.1 6,664
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017