Giriş Kayıt
Hal Sadoff

Hal Sadoff


Yapımcı

Hal Sadoff, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Yapımcı 7.4 155,915
2011 Komedi 7.5 13,527

The Answer Man
2009 Komedi 6.5 5,682
2007 Komedi 5.6 7,072

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi 6.3 33,351

Vahşi Irk
2006 Korku Yapımcı 5.1 10,493

Otel Ruanda
2004 Dram Yapımcı 8.1 275,935

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 16,684

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 15,587

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Çeşitli 5.4 10,178

Albino Timsah
1996 Suç Çeşitli 6.1 6,664
Film Altyazıları
Allied (9,854) Doctor Strange (9,769) Moana (8,128) Assassin's Creed (6,379) Lion (4,950) Arrival (3,875) Hacksaw Ridge (3,013) Fences (2,745) Nocturnal Animals (2,650) Forushande (2,245)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017