Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Hal Sadoff

Hal Sadoff


Yapımcı

Hal Sadoff, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Yapımcı 7.4 142,884
2011 Komedi 7.5 13,456

The Answer Man
2009 Komedi 6.5 5,682
2007 Komedi 5.6 7,072

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi 6.3 33,070

Vahşi Irk
2006 Korku Yapımcı 5.1 10,336

Otel Ruanda
2004 Dram Yapımcı 8.1 273,810

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 16,598

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 15,587

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Çeşitli 5.4 10,178

Albino Timsah
1996 Suç Çeşitli 6.1 6,664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017