Giriş Kayıt
Hal Sadoff

Hal Sadoff


Yapımcı

Hal Sadoff, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 5.5 19,474

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Yapımcı 7.4 212,144
2011 Biyografi 7.5 14,146

The Answer Man
2009 Komedi 6.5 5,682
2007 Komedi 5.6 7,389

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi 6.3 35,489

Vahşi Irk
2006 Korku Yapımcı 5.1 11,046

Otel Ruanda
2004 Dram Yapımcı 8.1 298,457

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 17,383

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 16,232

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Çeşitli 5.4 10,178

Albino Timsah
1996 Suç Çeşitli 6.1 6,664
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018