Giriş Kayıt
Hal Sadoff

Hal Sadoff


Yapımcı

Hal Sadoff, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 4.5 451

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Yapımcı 7.4 191,913
2011 Biyografi 7.5 14,055

The Answer Man
2009 Komedi 6.5 5,682
2007 Komedi 5.6 7,288

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi 6.3 34,589

Vahşi Irk
2006 Korku Yapımcı 5.1 10,720

Otel Ruanda
2004 Dram Yapımcı 8.1 286,135

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 17,066

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 15,587

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Çeşitli 5.4 10,178

Albino Timsah
1996 Suç Çeşitli 6.1 6,664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017