Giriş Kayıt
Myles Nestel

Myles Nestel


Yapımcı

Myles Nestel, yapımcı. (2010) Ustura (2010), (2012) Stuck in Love (2012), (2011) Koruyucu (2011), (2014) Hedefteki Adam (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Miles Nestel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı 6.8 9,094
2015 Komedi Yapımcı 5.5 7,064
2015 Komedi Yapımcı 5.5 860

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Yapımcı 5.8 8,594

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Yapımcı 6.4 33,247

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Yapımcı 6.3 53,352
2014 Komedi Yapımcı 7.1 11,534
2014 Komedi Çeşitli 7.0 11,302
2014 Suç Yapımcı 5.7 9,176

Piyano
2013 Müzik Yapımcı 5.9 13,929
2013 Gerilim Yapımcı 6.1 3,501
2012 Komedi Yapımcı 7.3 69,149

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 55,159
2010 Dram Yapımcı 6.1 35,456

Mahkumiyet
2010 Biyografi Yapımcı 7.2 36,223

Ustura
2010 Aksiyon Yapımcı 6.7 170,075

Çapkın
2009 Komedi Yapımcı 5.9 33,464
2009 Dram Yapımcı 6.7 7,632

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Yapımcı 1.9 33,909

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Çeşitli 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 16,747

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 15,587
2000 Komedi 5.0 1,300
- Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
The Flash (4,984) Black Sails (4,422) Into the Badlands (3,954) Iron Fist (2,745) Vikings (1,850) Legion (1,570) Game of Thrones (1,365) Billions (1,350) Arrow (1,304) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017