Giriş Kayıt
Myles Nestel

Myles Nestel


Yapımcı

Myles Nestel, yapımcı. Bleed for This (2016), (2010) Ustura (2010), (2012) Stuck in Love (2012), (2011) Koruyucu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Miles Nestel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı 6.9 2,325
2015 Komedi Yapımcı 5.5 6,770
2015 Komedi Yapımcı 5.5 860

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Yapımcı 5.8 8,270

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Yapımcı 6.4 32,786

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Yapımcı 6.3 52,638
2014 Komedi Yapımcı 7.1 10,858
2014 Komedi Çeşitli 7.0 10,880
2014 Suç Yapımcı 5.7 9,000

Piyano
2013 Müzik Yapımcı 5.9 13,593
2013 Gerilim Yapımcı 6.1 3,501
2012 Komedi Yapımcı 7.3 67,969

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 54,353
2010 Dram Yapımcı 6.1 35,162

Mahkumiyet
2010 Biyografi Yapımcı 7.2 35,855

Ustura
2010 Aksiyon Yapımcı 6.7 168,952

Çapkın
2009 Komedi Yapımcı 5.9 33,177
2009 Dram Yapımcı 6.7 7,632

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Yapımcı 1.9 33,754

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Çeşitli 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 16,617

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 15,587
2000 Komedi 5.0 1,300
- Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017