Giriş Kayıt
Myles Nestel

Myles Nestel


Yapımcı

Myles Nestel, yapımcı. (2010) Ustura (2010), (2012) Stuck in Love (2012), (2011) Koruyucu (2011), (2014) Hedefteki Adam (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Miles Nestel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Direksiyondaki Adam
2017 Aksiyon Yapımcı 6.4 11,129
2017 Dram Yapımcı 6.8 4,351
2016 Biyografi Yapımcı 6.8 18,758
2015 Komedi Yapımcı 5.5 8,592
2015 Komedi Yapımcı 5.5 1,006

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Yapımcı 5.7 10,510

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Yapımcı 6.4 36,264

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Yapımcı 6.3 56,629
2014 Komedi Yapımcı 7.1 14,835
2014 Komedi Çeşitli 7.0 12,597
2014 Suç Yapımcı 5.7 9,490

Piyano
2013 Müzik Yapımcı 5.9 14,799
2013 Gerilim Yapımcı 6.1 3,501
2012 Komedi Yapımcı 7.3 75,542

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 57,977
2010 Dram Yapımcı 6.1 37,134

Mahkumiyet
2010 Biyografi Yapımcı 7.2 38,365

Ustura
2010 Aksiyon Yapımcı 6.6 176,808

Çapkın
2009 Komedi Yapımcı 5.9 35,092
2009 Dram Yapımcı 6.7 7,998

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Yapımcı 1.9 34,544

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Çeşitli 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 17,437

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 16,232
2000 Komedi 5.0 1,300
- Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,688) The Flash (4,534) The 100 (4,242) La casa de papel (3,795) Legion (3,358) The Expanse (2,338) Supernatural (2,125) The Big Bang Theory (1,748) Krypton (1,692) Fear the Walking Dead (1,574)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018