Giriş Kayıt
Myles Nestel

Myles Nestel


Yapımcı

Myles Nestel, yapımcı. (2010) Ustura (2010), (2012) Stuck in Love (2012), (2011) Koruyucu (2011), (2014) Hedefteki Adam (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Miles Nestel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı 6.8 6,362
2015 Komedi Yapımcı 5.5 6,946
2015 Komedi Yapımcı 5.5 860

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Yapımcı 5.8 8,445

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Yapımcı 6.4 33,026

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Yapımcı 6.3 53,047
2014 Komedi Yapımcı 7.1 11,224
2014 Komedi Çeşitli 7.0 11,091
2014 Suç Yapımcı 5.7 9,037

Piyano
2013 Müzik Yapımcı 5.9 13,769
2013 Gerilim Yapımcı 6.1 3,501
2012 Komedi Yapımcı 7.3 68,592

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 54,754
2010 Dram Yapımcı 6.1 35,327

Mahkumiyet
2010 Biyografi Yapımcı 7.2 36,030

Ustura
2010 Aksiyon Yapımcı 6.7 169,525

Çapkın
2009 Komedi Yapımcı 5.9 33,325
2009 Dram Yapımcı 6.7 7,632

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Yapımcı 1.9 33,813

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Çeşitli 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 16,683

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 15,587
2000 Komedi 5.0 1,300
- Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017