Giriş Kayıt
Myles Nestel

Myles Nestel


Yapımcı

Myles Nestel, yapımcı. (2010) Ustura (2010), (2012) Stuck in Love (2012), (2011) Koruyucu (2011), (2014) Hedefteki Adam (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Miles Nestel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı 6.8 10,991
2015 Komedi Yapımcı 5.5 7,172
2015 Komedi Yapımcı 5.5 1,006

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Yapımcı 5.8 8,748

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Yapımcı 6.4 33,524

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Yapımcı 6.3 53,674
2014 Komedi Yapımcı 7.1 12,042
2014 Komedi Çeşitli 7.0 11,302
2014 Suç Yapımcı 5.7 9,272

Piyano
2013 Müzik Yapımcı 5.9 13,929
2013 Gerilim Yapımcı 6.1 3,501
2012 Komedi Yapımcı 7.3 69,789

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 55,461
2010 Dram Yapımcı 6.1 35,694

Mahkumiyet
2010 Biyografi Yapımcı 7.2 36,409

Ustura
2010 Aksiyon Yapımcı 6.6 170,659

Çapkın
2009 Komedi Yapımcı 5.9 33,591
2009 Dram Yapımcı 6.7 7,632

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Yapımcı 1.9 33,976

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Çeşitli 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 16,821

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 15,587
2000 Komedi 5.0 1,300
- Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017