Giriş Kayıt
Myles Nestel

Myles Nestel


Yapımcı

Myles Nestel, yapımcı. (2010) Ustura (2010), (2012) Stuck in Love (2012), (2011) Koruyucu (2011), (2014) Hedefteki Adam (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Miles Nestel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2017 Aksiyon Yapımcı    
2016 Biyografi Yapımcı 6.8 15,527
2015 Komedi Yapımcı 5.5 7,874
2015 Komedi Yapımcı 5.5 1,006

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Yapımcı 5.8 9,596

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Yapımcı 6.4 34,909

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Yapımcı 6.3 54,954
2014 Komedi Yapımcı 7.1 13,198
2014 Komedi Çeşitli 7.0 11,655
2014 Suç Yapımcı 5.7 9,490

Piyano
2013 Müzik Yapımcı 5.9 13,929
2013 Gerilim Yapımcı 6.1 3,501
2012 Komedi Yapımcı 7.3 72,627

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 56,667
2010 Dram Yapımcı 6.1 36,401

Mahkumiyet
2010 Biyografi Yapımcı 7.2 37,099

Ustura
2010 Aksiyon Yapımcı 6.6 173,440

Çapkın
2009 Komedi Yapımcı 5.9 34,177
2009 Dram Yapımcı 6.7 7,632

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Yapımcı 1.9 34,263

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Çeşitli 6.8 4,362

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 17,066

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi 4.6 15,587
2000 Komedi 5.0 1,300
- Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017