Giriş Kayıt
Ludovic Littee

Ludovic Littee


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Görüntü Yönetmeni

Ludovic Littee, kameraman, yönetmen asistanı, görüntü yönetmeni. The Treatment (2006), Holly (2006), The Tillman Story (2010), The Seven Five (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Kameraman 7.5 2,201
2013 Dram Kameraman 7.4 114,550
2013 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.2 219,960
2013 Dram Kameraman 9.0 372,294
2013 Komedi Kameraman 4.9 2,826
2012 Komedi Kameraman 6.4 22,027

Son Konser
2012 Dram Kameraman 7.1 11,236

Babadan Oğula
2012 Suç Kameraman 7.3 203,952

Entrika
2012 Dram Kameraman 6.6 43,982

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Kameraman 5.4 11,834

Sessiz Ev
2011 Korku Kameraman 5.3 19,298

Utanç
2011 Dram Kameraman 7.2 157,386
2011 Dram Kameraman 4.8 195

Ah Salak Kardeşim
2011 Komedi Kameraman 6.4 77,675

Aşk ve Küller
2010 Dram Kameraman 7.4 153,642
2010 Komedi Kameraman 7.1 115,169
2010 Biyografi Kameraman 5.9 4,299
2010 Belgesel Kameraman 7.8 4,039
2010 Komedi Kameraman 6.6 9,882

İyi Yürek
2009 Dram Kameraman 6.9 3,620

Büyük Baba
2009 Komedi Kameraman 6.9 33,458

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Kameraman    
2009 Dram Kameraman 7.2 1,133
2009 Dram Kameraman 6.9 189
2008 Dram Kameraman 5.4 308
2008 Dram Kameraman 6.0 42

Arıza Aile
2008 Komedi Kameraman 6.2 4,864
2008 Komedi Kameraman 5.7 1,058
2008 Komedi Kameraman 5.0 878

Misafir
2007 Suç Kameraman 7.7 38,104

On Emir
2007 Komedi Kameraman 5.0 15,550
2007 Biyografi Kameraman 6.6 156

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Kameraman 6.4 3,510

Babamiz
2007 Dram Kameraman 6.7 987
2007 Dram Kameraman 5.9 10,520
2006 Komedi Kameraman 5.8 6,058
2006 Dram Yönetmen Asistanı
Kameraman
7.0 718
2006 Komedi Kameraman 5.0 159
2006 Dram Kameraman 7.5 1,065
2006 Komedi Kameraman 5.9 978

Yaş 12
2005 Dram Kameraman    
2005 Suç Kameraman 5.4 376
2005 Komedi Kameraman 6.7 2,088
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,321) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,461) The Strain (2,195) Suits (1,775) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017