Giriş Kayıt
Mario Auclair

Mario Auclair


Sesler

Mario Auclair, sesler. Versailles (2015), Güzelliğin Hanedanlığı (2014), Helix (2014), (2007) Durham County (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Sesler 7.9 5,438
2014 Biyografi Sesler 7.0 364

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Sesler 5.5 719
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.8 24,838
2013 Dram Sesler 6.2 94
2011 Gerilim Sesler 6.6 285
2010 Aksiyon Sesler 4.3 240
2009 Gizem Sesler 5.9 186
2009 Sesler 5.5 482
2007 Aksiyon Sesler 7.7 1,166
2006 Dram Sesler 6.2 341
2004 Komedi Sesler 4.6 109
2001 Aksiyon Sesler 7.1 390
Dizi Altyazıları
American Gods (6,253) Arrow (4,131) Fargo (3,850) The Blacklist (3,744) The Flash (3,444) The 100 (3,254) 12 Monkeys (2,856) Game of Thrones (2,534) Supernatural (2,520) Better Call Saul (2,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017