Giriş Kayıt
Alex Suter

Alex Suter


Görsel Efekt

Alex Suter, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Alex Sutter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 377,172

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,073,261

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 214,678

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 361,490
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,852

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 575,843

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 80,629

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Görsel Efekt 6.7 52,367
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017