Giriş Kayıt
Alex Suter

Alex Suter


Görsel Efekt

Alex Suter, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Alex Sutter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 353,309

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,058,695

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 212,580

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 356,150
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,843

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 566,366

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 79,575

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Görsel Efekt 6.7 51,759
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017