Giriş Kayıt
Alex Suter

Alex Suter


Görsel Efekt

Alex Suter, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Alex Sutter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 425,225

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,107,583

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 218,024

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 371,094
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 114,405

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 602,760

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 81,939

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Görsel Efekt 6.7 53,442
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018