Giriş Kayıt
Patty Malcolm

Patty Malcolm


Oyuncu

Patty Malcolm, oyuncu. Kriminal (2005) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj 9.0 8

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 127,592

Çapkın
2003 Komedi Oyuncu 4.8 386

Kızıl Ejder
2002 Suç Oyuncu 7.2 222,538

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 81,289
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018