Giriş Kayıt
Patty Malcolm

Patty Malcolm


Oyuncu

Patty Malcolm, oyuncu. Criminal Minds (2005) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj 9.0 8
2005 Suç Oyuncu 8.1 120,092

Çapkın
2003 Komedi Oyuncu 4.8 386

Kızıl Ejder
2002 Suç Oyuncu 7.2 214,762

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 76,487
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017