Giriş Kayıt
Patty Malcolm

Patty Malcolm


Oyuncu

Patty Malcolm, oyuncu. Kriminal (2005) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj 9.0 8

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 122,614

Çapkın
2003 Komedi Oyuncu 4.8 386

Kızıl Ejder
2002 Suç Oyuncu 7.2 217,301

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 78,211
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017