Giriş Kayıt
Eun-kyeong Lim

Eun-kyeong Lim (33)


Oyuncu

Eun-kyeong Lim, 15 Ocak 1984 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Sungnyangpali sonyeoui jaerim (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1984
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 20 Komedi Oyuncu 5.0 112
2004 20 Komedi Oyuncu 6.7 488

Bebek Ustası
2004 20 Korku Oyuncu 5.8 1,450
2003 Komedi Oyuncu    
2002 18 Komedi Oyuncu 6.9 360
2002 18 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,045
Film Altyazıları
Live by Night (12,411) Resident Evil: The Final Chapter (9,707) Rogue One (5,671) Hidden Figures (5,129) Patriots Day (4,934) Why Him? (4,757) Assassin's Creed (4,298) Split (3,831) Allied (3,633) Paterson (3,598)
Dizi Altyazıları
Legion (5,057) The 100 (4,575) Black Sails (4,380) Arrow (3,570) The Expanse (3,375) Into the Badlands (2,991) The Originals (2,930) Colony (2,767) The Flash (2,632) Vikings (2,573)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017