Giriş Kayıt
Georgi Ivanov

Georgi Ivanov


Oyuncu

Georgi Ivanov, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Georgi Hristo Ivanov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prens ve Ben 3: Kraliyet Balayı
2008 Komedi Oyuncu 4.2 1,554

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Oyuncu    
2004 Gerilim Oyuncu 6.4 828
2002 Aksiyon Oyuncu 3.5 306
2002 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017