Giriş Kayıt
Georgi Ivanov

Georgi Ivanov


Oyuncu

Georgi Ivanov, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Georgi Hristo Ivanov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prens ve Ben 3: Kraliyet Balayı
2008 Komedi Oyuncu 4.2 1,554

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,620
2004 Gerilim Oyuncu 6.4 828
2002 Aksiyon Oyuncu 3.5 306
2002 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,924) Den of Thieves (2,875) Maze Runner: The Death Cure (2,667) Winchester (2,428) Hostiles (2,198) 12 Strong (1,749) A martfüi rém (1,612) The Commuter (1,290) Submergence (1,160) Bleeding Steel (1,134)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,074) Supernatural (4,547) The Big Bang Theory (3,209) Gotham (2,691) The Terror (2,631) Arrow (2,236) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,197) The Flash (1,866) Krypton (1,636) Legion (1,611)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018