Giriş Kayıt
Georgi Ivanov

Georgi Ivanov


Oyuncu

Georgi Ivanov, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Georgi Hristo Ivanov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prens ve Ben 3: Kraliyet Balayı
2008 Komedi Oyuncu    

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Oyuncu    
2004 Gerilim Oyuncu 6.4 828
2002 Aksiyon Oyuncu 3.5 306
2002 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017