Giriş Kayıt
Jack Fisher

Jack Fisher


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Jack Fisher, yapımcı, yönetmen, senarist, oyuncu. Kirli Utanç (2004), (2007) On Emir (2007), (2005) Tamara (2005), (2007) Descent (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: The Fisher Brothers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 15,550
2007 Dram Yapımcı 4.8 2,573
2006 Belgesel Yapımcı 6.5 197
2005 Korku Yapımcı 5.2 8,814

Kirli Utanç
2004 Komedi Yapımcı 5.1 11,240
1990 Dram Yönetmen
Senarist
5.8 129
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018