Giriş Kayıt
Jack Fisher

Jack Fisher


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Jack Fisher, yapımcı, yönetmen, senarist, oyuncu. Kirli Utanç (2004), (2007) On Emir (2007), (2005) Tamara (2005), (2007) Descent (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: The Fisher Brothers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Yapımcı 4.8 2,573

On Emir
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 15,366
2006 Belgesel Yapımcı 6.5 197
2005 Korku Yapımcı 5.2 8,381

Kirli Utanç
2004 Komedi Yapımcı 5.1 10,840
1990 Dram Yönetmen
Senarist
5.8 129
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,957) Taboo (7,757) The Expanse (7,507) Legion (6,072) Arrow (5,829) The Big Bang Theory (5,641) Vikings (4,534) The Blacklist (3,224) Sherlock (2,841) Suits (2,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017