Giriş Kayıt
Jack Fisher

Jack Fisher


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Jack Fisher, yapımcı, yönetmen, senarist, oyuncu. Kirli Utanç (2004), (2007) On Emir (2007), (2005) Tamara (2005), (2007) Descent (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: The Fisher Brothers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 15,550
2007 Dram Yapımcı 4.8 2,573
2006 Belgesel Yapımcı 6.5 197
2005 Korku Yapımcı 5.2 8,814

Kirli Utanç
2004 Komedi Yapımcı 5.1 11,317
1990 Dram Yönetmen
Senarist
5.8 129
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018