Giriş Kayıt
Michelle Klepper

Michelle Klepper


Oyuncu, Yapımcı

Michelle Klepper, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Michelle Lynn Klepper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Çeşitli 6.3 4,551
2010 Komedi Çeşitli 7.5 5,142
2009 Komedi Çeşitli 7.9 2,187
2008 Müzik Çeşitli 6.8 1,097
2007 Reality-TV Çeşitli    

Jackass
2002 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
6.6 68,642
2002 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
   
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017