Giriş Kayıt
Michelle Klepper

Michelle Klepper


Yapımcı, Oyuncu

Michelle Klepper, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Michelle Lynn Klepper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Çeşitli 6.3 4,439
2010 Komedi Çeşitli 7.5 5,142
2009 Komedi Çeşitli 7.9 2,080
2008 Müzik Çeşitli 6.8 1,097
2007 Reality-TV Çeşitli    

Jackass
2002 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
6.6 68,642
2002 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
   
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017